• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten Borca seli u Norvešku?

Autor mondo.ba

Nosilac kapitenske trake u banjalučkom Borcu Vladan Grujić blizu je odlaska u Norvešku, gdje bi u tamošnjem trećeligašu najprije bio igrač, a poslije i trener.

  Kapiten Borca seli u Norvešku? Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

"EuroBlic" u izdanju od petka piše da je Grujić vrlo blizu odluke da napusti Gradski stadion i preseli u skandinavsku zemlju, gdje je tokom karijere već igrao za ekipu Mosa.

"Iskren da budem, meni se život u Norveškoj sviđa, ali još nisam definitivno odlučio. Ponuda je jako primamljiva i o njoj vrijedi razmisliti obzirom da bi igrao šest mjeseci ili godinu, a poslije nastavio da radim kao trener i imao siguran posao. Sve je moguće", rekao je Grujić banjalučkom dnevniku, ali nije želio da otkrije ime kluba.

Ako bude pristao na ponudu iz Norveške, vjerovatno neće putovati sa izabranicima Vinka Marinovića na predstojeći "Istria Winter Cup", od 31. januara od 8. februara u Hrvatskoj.

U Novigradu će pored crveno-plavih učestvovati istoimeni hrvatski trećeligaš, Novi Pazar, mostarski Zrinjski, Ilirija i Zavrč iz Slovenije, mađarski Đermot i rumunski Kluž.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

elektrotehničar

Išli smo zajedno u srednju. Morao je stalno moljakati geografičarku da ga pusti sa sedmog časa na trening. Što se tiče Norveške, visok standard, dobri uslovi rada, redovne plate... neće biti teško odlučiti.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC