• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: Zvezdaši umesto u led - u Jadran!

Autor mondo.rs

Pojedini fudbaleri Crvene zvezde na zanimljiv način se oporavljaju od napornog treninga.

/Od reportera MONDA sa priprema Crvene zvezde/

Posle nešto lakšeg dana od ostalih tokom priprema, fudbaleri Zvezde u petak su nastavili sa uobičajenim radom.

Ponovo treniraju dva puta dnevno, a jutarnji trening sigurno će u pauzi posle ručka "zakucati" igrače za krevete. Počelo je opušteno, a završeno litrima prolivenog znoja...

Pošto su obavili lagano istrčavanje krugova, trener Nenad Lalatović je podelio igrače u dva tima. Postavljeni su golovi na skraćenom terenu, pa je usledio rukomet, u kojem se pogodak računao samo ako je postignut glavom.

Zatim je lopta spuštena na travu. Prvo su igrači imali pravo na jedan dodir, zatim na dva i na kraju bez ograničenja, uz to da gol glavom važi duplo. Poraženi su radili sklekove, a to su dva puta uzastopno bili igrači bez markera. Tek u poslednjoj igri donekle su se odužili rivalima.

Bio je to zabavniji deo treninga, a onda je usledilo trčanje. Nenad Lalatović nije štedeo svoje igrače. Zadatak je bio da istrče 10 puta po 60 metara za 10 sekundi. U slučaju da neko pođe ranije ili završi kasnije od ostalih, usledila bi još jedna "tura", pa je kapiten Aleksandar Luković morao da opominje saigrače da budu koncentrisani.

Ova naporna vežba najlakše je izgleda pala Nenadu Gavriću, Džošui Parkeru i Đorđu Despotoviću. Njih trojica su prednjačili i delovali "laganije" od ostalih.

U izveštaju sa treninga od četvrtka pomenuli smo da je Novak Martinović posle dugo vremena ravnopravno trenirao sa ostalim prvotimcima. Štoper koji se još oporavlja od operacije prepona, pre više od godinu dana, dan kasnije se opet trudio da parira saigračima, ali je naporna istrčavanja, ipak, morao da završi pre njih.



Da bi spremno dočekali popodnevni rad sa loptom, Stefan Đorđević, Vukan Savićević i Daniel Avramovski otkrili su nam svoj način za brži oporavak mišića.

"Posle svakog treninga idem u more. Prija...", rekao nam je Đorđević.

Umesto da stave noge u led, oni uđu u ledeni Jadran. S obzirom na nisku temperaturu i buru koja duva u Kopru, efekat je isti.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Del Boy

Kad ode prostata vidićeš što prija.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC