• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazović: Zar da iz novina saznam da nisam kapiten?

Autor mondo.rs

Dugogodišnji fudbaler crveno-belih razočaran što mu nije rečeno da na proleće neće biti kapiten.

 Lazović: Zar da iz novina saznam da nisam kapiten? Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

/Od reportera MONDA sa priprema Crvene zvezde/

Očekivalo se da Darko Lazović ove zime napusti Crvenu zvezdu, ali će 24-godišnji Čačanin po svemu sudeći ostati na "Marakani" do leta, kada će kao slobodan igrač moći da bez obeštećenja pređe u neki drugi klub.

Najverovatnije u Đenovu, sa kojom je već uspostavio kontakt.

"Bio sam u Italiji i razgovarao sa ljudima iz Đenove, uz dozvolu Zvezde, ali još nisam potpisao. Nadam se da će se to rešiti, mada ne bih pričao mnogo dok ne bude sve zvanično. I letos se pričalo o Standardu, a na kraju ništa od toga", rekao je Lazović u razgovoru sa novinarima na pripremama u Kopru.

U finišu prvog dela sezone oko njegove ruke našla se kapitenska traka, koju je nasledio od Nikole Mijailovića a, ispostavilo se, predao Aleksandru Lukoviću.

"Malo me je pogodilo što sam za gubitak trake saznao iz medija. Ovde sam dugo godina i mislim da sam zaslužio da mi se drugačije kaže, ali takav je stav kluba i trenera i ja poštujem to, nemam ništa protiv toga što je neko drugi kapiten", pomalo razočaranim glasom kaže Lazović, ali i naglašava da to neće poremetiti odnose u timu:

"Imam odličan odnos sa Lukovićem, on je veliki igrač, veliki čovek i siguran sam da će mnogo pomoći mladima da budu još bolji. Nemam ništa protiv njega, niti ikoga drugog, samo kažem da mi je krivo što mi to nije rečeno, nego sam pročitao".

Jasno je da je Lazović očekivao prisniji odnos posle šest godina provedenih u klubu, a razočaranju verovatno doprinose i neke druge stvari, prvenstveno velika dugovanja prema njemu.

"Predstoji mi da pričam sa ljudima iz kluba, pa da nađemo rešenje šta i kako. Dug nije uopšte mali, ali svestan sam teške situacije u klubu i u zemlji i zato nisam hteo da podnosim tužbu, iako sam mogao. Mislim da je poštenije da odem kao slobodan igrač, nego da budem tu sa velikim dugom", smatra desno krilo crveno-belih.

Pojedini igrači Zvezde su opraštali klubu deo duga da bi dobili "čiste papire". S obzirom da Lazoviću ugovor ističe za šest meseci, kaže da nije razmišljao o tome.

"Nisam razmišljao o opraštanju duga... Ne znam, tek ćemo da pričamo", ostao je nedorečen, ali se stiče utisak da nije raspoložen za takvu opciju.

Tokom razgovora, mladi Čačanin je podsetio i na situaciju kada je izašao u suret crveno-belima, tačnije tadašnjem predsedniku Vladanu Lukiću i treneru Robertu Prosinečkom.

"Kada je klub odbio ponudu Salcburga nisam to podneo tragično i pravio problem, produžio sam ugovor nadajući se da će u budućnosti Zvezda moći dobro da zaradi na mom obeštećenju, ali onda se desila povreda kolena, zbog koje sam verovatno dodatno produžio boravak u Zvezdi".

Posle svega što mu se događalo (u početku nije igrao, kada je počeo dobro da igra nije mu dozvoljeno da ode, povredio se, osvojio, kako sam kaže, " za sada samo jednu titulu"...), Darko Lazović smatra da će, kada dođe vreme rastanka sa Crvenom zvezdom, otići kao psihički jak igrač, što će mu sigurno pomoći u nastavku karijere.

"Došao sam kao dete, a odlazim sa detetom", našalio se.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC