• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dok ostali igraju fudbal, on... (FOTO)

Autor mondo.rs

"Vidimo se za mesec i po", dobacio je u ponedeljak saigračima bek Crvene zvezde Marko Petković, koji se u teretani oporavlja od kidanja ukrštenog ligamenta.

Pripreme fudbalera Crvene zvezde za nastavak sezone ne protiču bez Marka Petkovića, iako nije na terenu, sa ostatkom tima.

Defanzivac crveno-belih još se oporavlja od operacije ukrštenog ligamenta, izvedene jesenas u Rimu. Dok njegovi saigrači rade sa loptom, on se u teretani priprema sa kondicionim trenerom Mihajlom Radulovićem.

Čučnjevi, dizanje tegova, rad sa medicinkom, pa korišćenje sprava teretane stadiona Bonjifika...

"Vidimo se za mesec i po na terenu", dobacio je saigračima dok su u ponedeljak trčali deonice od po 80 metara za 15 sekundi.

"Imao sam sreću da stvarno imam vrhunske uslove što se tiče oporavka. Imam i teretanu, teren i bazen u hotelu, sve što mi je potrebno u ovom periodu, tako da sam zadovoljan. Dosta toga je već odrađeno i oporavak ide i brže od očekivanog", rekao je Petković u Sloveniji.

Desni bek crveno-belih, kapiten mlade reprezentacije, povredio se 10. oktobra, u prvom baraž meču U-21 selekcije Srbije protiv Jagodine.

"Osećam se odlično, prijaju mi i pobede ekipe, daju mi motiv. Malo mi je teško dok ih gledam, jer imam veliku želju da se što pre vratim, ali nikako ne smem da požurim sa oporavkom. Vratiću se kada budem bio 100 odsto spreman i fizički i psihički", poručio je Petković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC