• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaleri Zvezde trenirali uz navijače (FOTO)

Autor mondo.rs

Uz povređene Parkera i Antića, trening propustili Stojanović i Anđelković.

 Fudbaleri Zvezde trenirali uz navijače (FOTO) Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

/Od reportera MONDA sa priprema Crvene zvezde/

Drugi trening u ponedeljak očekivano je protekao u radu sa loptom, ali neočekivano bez Dušana Anđelkovića i Saše Stojanovića.

Dvojica iskusnijih fudbalera Crvene zvezde dobili su slobodno veče, a već u utorak ujutru očekuju se na pomoćnom igralištu stadiona u Kopru.

Posle kondicionog treninga u jutrarnjim satima, crveno-beli su popodne radili vežbe kretanja. Trener Nenad Lalatović insistirao je na formiranju "trougla" u fazi napada, a jakom presingu kada se ekipa brani.

Igrači su prvo bili podeljeni u grupe po linijama tima u kojim igraju - golmani, odbrana, vezni red i napad - a potom su formirana dva tima i usledila je igra među golovima.

"Zeleni" su bili u sastavu: Jovanović, Lazić, Mbođ, Planić, Martinović, Grujić, Ristić, Avramovski, Katai, Despotović, dok su za "crvene" igrali: Cvetković, Luković, Pavićević, Đorđević, Kovačević, Savićević, Bosančić, Lazović, Gavrić, Jović. Golmani Trkulja i Manojlović su menjali strane, dok su Rajković i Kahriman vežbali odvojeno sa trenerom Srđanom Maksimovićem.

Teško je reći koji tim je bio uspešniji, pošto se više puta čulo "bravo" za obe strane od Lalatovića i njegovih saradnika Miloševića, Šarca i Bratića.

Ovaj trening protekao je ne samo pod budnim okom stručnog štaba, već i grupice lokalnih navijača crveno-belih. Njih četvoro proveli su više od sat i po vremena kraj terena, uprkos jakom vetru, da bi se potom slikali sa igračima.

Naravno, nisu bili odbijeni...


Zvezdini fudbaleri u utorak će imati poslednju proveru u prvoj fazi priprema, a rival će im biti slovenački prvoligaš Koper. Ekipa srpskog šampiona u sredu se vraća u Beograd, ali već 1. februara putuje u Tursku.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC