• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Italijani "snimali" Grujića, Belgijanci Lazića

Autor mondo.rs

Dvojica mladih fudbalera Crvene zvezde protiv Kopra bili na skeneru ljudi iz Udinezea i Genta.

/Od reportera MONDA sa priprema Crvene zvezde/

Poslednja provera Zvezdinih fudbalera u prvoj fazi priprema za prolećni deo sezone bila je zanimljiva skautima Udinezea i Genta.

Predstavnici ova dva kluba sa tribina stadiona Bonjifika posmatrali su duel Koper - Crvena zvezda (0:1), da bi na delu videli Marka Grujića i Darka Lazića.

Vezistu su gledali Italijani, a defanzivca Belgijanci.

Nije tajna da se Udineze i Gent interesuju za ove igrače, a videćemo da li će ih i kada angažovati.

O Lazićevom transferu se već dugo priča, dok kada je Grujić u pitanju, veća je verovatnoća da su predstavnici kluba iz Udina samo iskoristili blizinu mesta odigravanaj utakmice da uživo pogledaju igrača kog prate već neko vreme.

"Ako bi se neko prodao, voleo bih da se proda Darko Lazić. Kao trener bio bih jako zadovoljan da se on proda, jer nije igrao u Zvezdi, nije igrao u Spartaku iz Subotice, a kada se vratio bio je planiran za pozajmicu. Prepoznao sam u njemu kvalitet za Zvezdu, dosta sam radio sa njim i bio je jedan od najstandarnijih naših igrača tokom jeseni. Njegova prodaja bila bi satisfakcija i za mene i moj stručni štab", izjavio je Nenad Lalatović.

Ako bi ostao u klubu, Lazić bi se za mesto u startnoj postavi borio sa daleko iskusnijim igračima - Lukovićem i Pavićevićem.

"Igraće ko bude bio bolji, a svakako bismo imali jednog kvalitetnog igrača na klupi", odgovorio je Lalatović.

Na izlaznim vratima "Marakane" nalazi se i Aleksandar Kovačević. Mladi reprezentativac Srbije dovodi se u vezu sa Ajntrahtom iz Frankfurta, ali se još čeka rasplet.

"Ako ostane, biće to veliko pojačanje za nas. On je standardan mladi reprezentativac. Ako bude otišao, opet će biti dobro, jer će Zvezda uspeti da zaradi neki dinar", smatra Lalatović.

Nikola Antić ili Stefan Đorđević, takođe bi mogli uskoro da spakuju kofere, ali ne i da se isele. Jedan od dvojice levih bekova moraće na šestomesečnu pozajmicu.

"Tražimo ponudu za jednog od njih da ode negde na pozajmicu, ali negde gde će igrati, a onaj koji ostane biće zamena Anđelkoviću. Za Antića postoji interesovanje Novog Pazara i još jednog superligaša, kao i jednog inostranog kluba", otkrio je Lalatović i donekle nagovestio koji od njih na proleće neće nositi Zvezdin dres.

Još nekoliko igrača uskoro će morati da isprazni svoj ormarić u svlačionici stadiona "Rajko Mitić".

"U petak ću saopštiti spisak putnika u Tursku na drugu fazu priprema. Vodiću 22 igrača i četiri golmana, a oni koji budu bili prekobrojni ići će negde na pozajmice ili dvojne registracije", saopštio je Lalatović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC