• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Avramovski: Vratiću se jači nego pre

Autor mondo.rs

Vezista Crvene zvezde već sada spreman za nastavak sezone, čemu je značajno doprineo kondicioni trener Mihajlo Bata Radulović.

Daniel Avramovski trudiće se da što pre zaboravi jesenji deo sezone 2014/2015.

Makedonski vezista prvo nije mogao da nastupa za Crvenu zvezdu zbog zabrane registrovanja novih igrača, a potom, taman kada je debitovao golom i pokazao potencijal, došlo je do povreda. Primicač, pa stomačni zid.

"Šteta što nisam bio zdraviji u prvom delu, ali sada sam spreman. Odlično se fizički osećam", kaže Zvezdina "desetka".

Tokom pauze, 19-godišnji Makedonac radio je pod nadzorom kondicionog trenera zaduženog za oporavak igrača, Mihajla Bate Radulovića.

"Avram je sjajno dete. Vredan je, sluša i hoće da radi. Zato je i napredovao. Pogledajte kako je ojačao", kaže Radulović pokazujući na mišiće Avramovskog.

"Jeste, radeći sa Batom stvarno sam ojačao i to će mi mnogo značiti u duelima sa protivničkim igračima", zadovoljan je reprezentativac Makedonije.

Tokom pripremnih mečeva u Sloveniji, trener Nenad Lalatović probao je Avramovskog i na poziciji levog krila, iako je njegovo primarno mesto u sredini veznog reda, iza napadača.

"Ako trener bude tražio da igram krilo - igraću. Konkurencija u centralnom delu veznog reda je velika i jaka, ali ne plašim se borbe za mesto u timu. To može samo da koristi svima nama", zaključio je vezista crveno-belih.

Pored Avramovskog, Lalatović na mestu "desetke" ima još Stojanovića, Bosančića, Savićevića i Kataija. Videćemo kako će im rasporediti minutažu na proleće...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC