• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dujaković: Borčev dres je uvijek motiv

Autor mondo.ba

Povratnik u banjalučki Borac Stefan Dujaković jedini je strijelac crveno-plavih sa dva pogotka tokom priprema za proljećni dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 Dujaković: Borčev dres je uvijek motiv Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Mladi napadač je zatresao mrežu u Krupi na Vrbasu u minimalnoj pobjedi protiv istoimenog tima, da bi potom na početku "Istria Winter Cupa" u Novigradu ublažio poraz od slovenačkog prvoligaša Zavrča (2:1).

"Lijepo je ponovo biti u dresu Borca i srećan sam zbog golova. Vjerujem da ću se izboriti za mjesto prvotimca u 'Velikanu iz Platonove'. Crveno-plavi dres je uvijek motiv", rekao je Dujaković za "EuroBlic".

Trener Banjalučana Vinko Marinović uprkos neuspjehu na startu turnira nije bio nezadovoljan prikazanom partijom svojih izabranika.

"Propustili smo četiri dobre prilike. Šanse nisu iskoristili Jović, Koljić, Ilić i Stokić, ali umor je učinio svoje. Noge ne slušaju, međutim, sve će doći na svoje mjesto kroz utakmice. Za mene je važno da su igrači trkački dobro odigrali utakmicu. Siguran sam da će iz meča u meč biti sve bolje", rekao je šef struke Borca.

Marinović se u izjavi za "Sportski žurnal" osvrnuo na nastup mladog Dujakovića, kojem je očigledno prijala pozajmica u GOŠK-u iz Gabele.

"Drago mi je da se Stefan u Borac vratio golovima i mnogo će nam značiti u nastavku sezone. RIječ je o mladom i nadasve talentovanom igraču, pokazao je kako i okolni put može biti djelotvoran. Vjerujem da će u nastavku priprema biti na visini zadatka".

Borac će u ponedjeljak u 15 časova igrati u Novigradu protiv Novog Pazara, koji je u prvom kolu bio bolji od slovenačkog niželigaša Ilirije (2:0).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC