• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdo, zbogom!

Autor mondo.rs

Nakon odluke trenera da ga ne uvrsti u konkurenciju za prvi tim, mladi Nikola Antić odlučio da napusti crveno-bele. I Novak Martinović na izlaznim vratima

 Zvezdo, zbogom! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović precrtao je ime Nikole Antića na pripremama Crvene zvezde u Kopru, zbog čega je mladi levi bek u dogovoru sa menadžerom Rankom Stojićem krenuo u potragu za novom sredinom.

I NOVAK MARTINOVIĆ PAKUJE KOFERE

Novak Martinović je dugo bio na spisku povređenih igrača, jer je imao i operaciju prepona, ali je na pripremama u Sloveniji počeo da hvata ritam treninga. Ipak, on sa ekipom nije otputovao u Antaliju i polako pakuje kofere. uskoro mu predstoji sastanak sa čelnicima Zvezde, na kojem bi trebalo da mu bude ponuđen sporazumni raskid ugovora, koji važi do juna 2016.

Generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić predložio mu je odlazak na pozajmicu u Novi Pazar, ali Antić ima druge planove.

"Čim mi je saopšteno da Antić nije u planu struke, krenuo sam u misiju traženja drugog kluba, pre svega u inostranstvu, budući da su neke ekipe još ranije, dok je igrao za Rad i mlađe selekcije Srbije, pokazale interesovanje. Nije lako kada se uđe u cajtnot, ali u narednim danima očekujem konkretne poteze", izjavio je za "Sport" Ranko Stojić, menadžer Nikole Antića.

Stojić smatra da Antić zaslužuje šansu u Zvezdi, ali da poštuju odluku Lalatovića i da je sada najvažnije da igra, odnosno da ima kontinuitet utakmica. Crveno-belima odlazak mladog beka ne bi trebalo da zadaje glavobolje.

"Igrač je došao besplatno, a tako i treba da ode posle činjenice da nema mesta u ekipi. Smatram da Zvezdi ne ide u prilog da plaća igrača koji samo trenira", dodao je Stojić.

Nikola Antić (21) prošao je mlađe kategorije Partizana, a zatim je nastupao za Rad, dok je kratko vreme pre dolaska u Zvezdu, proveo na pozajmici u Paliću.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC