• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predstavljen: Milanov stadion od plastike!

Autor mondo.rs

Slavni klub ulazi u izgradnju novog, modernog stadiona. Pogledajte gde će on biti sagrađen, umesto čega i kako trenutno izgleda, dok je samo maketa od plastike.

Inter je najavljivao i započeo projekat, ali izgleda da će Milan prvi napustiti "San Siro", odnosno "Đuzepe Meacu".

Kultni evropski fudbalski objekat mogao bi uskoro da ostane i bez "nerazura" i bez "rosonera", koji decenijama igraju pred istim tribinama na kojima može da stane više od 80.000 navijača.

Iako se u jednom trenutku činilo da će Inter prvi krenuti u realizaciju izgradnje novog stadiona, što je bila velika želja bivšeg predsednika Masima Moratija, trku je poveo Milan. Klub koji je, prema priznanjima dugogodišnjeg vlasnika Silvija Berluskonija, u velikim finansijskim problemima (a, to se vidi i prema sastavu prvog tima), predstavio je projekat na zvaničnom YouTube i Twitter kanalu.

...
Izvor: YouTube


Navodno, do kraja sezone 2018/19, "rosoneri" bi trebalo da završe izgradnju novog stadiona u poslovnom delu Milana, "Portelo-Fiera Milano Siti", koji bi bio imao svega 48.000 mesta, ali zato ogroman poslovni i "entertejment" prostor od kog bi klub uzimao rentu.

Inspiracija za novi stadion potražena je u nekim od najlepših zdanja u Engleskoj, a porazumeva se da će u njemu biti i - hotel, sportska gimnazija, restorani, park za decu, šoping mol, itd.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC