• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Nikolić: Nećemo da "špijuniramo" Zvezdu

Autor mondo.rs

Trener Partizana Marko Nikolić, po dolasku na drugi deo priprema u Antaliji, rekao da je sada zadovoljan kako mu izgleda tim. O Zvezdi: "Daleko je derbi...".

 Marko Nikolić: Nećemo da "špijuniramo" Zvezdu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Marko Nikolić je pre desetak dana maltene zavapio: "Ne dirajte mi tim!". Trener fudbalera Partizana u tom trenutku nije znao kakvu će ekipu imati na proleće, koga će uigravati, da li će uopšte imati više od jedne opcije za određeni deo tima.

Izgleda da su apeli urodili plodom, kako je izjavio, u šaljivom tonu u razgovoru sa novinarima po dolasku na drugi deo priprema u Antaliji.

Dobio je Nikolić veznog igrača - Stefana Babovića, desnog beka - Bugarina Ivana Bandalovskog i štopera, Slovenca Gregora Balažica. Upravo to mesto je bilo najbolnije i najupražnjenije u timu. sa druge strane, zadržana je okosnica tima, odnosno ključni igrači nisu otišli.

Jedino što se dogodio nesporazum sa Danilom Pantićem, koji nije prešao u Čelsi, a potom nije hteo da potpiše novi ugovor sa crno-belima.

Da li ste sada zadovoljni timom?

"Tad nisam bio zadovoljan, sad jesam. Uz ogradu da je vreme faktor u sportu i da je u sportu važan proces. Mi smo sada popunjeni na pozicijama, imamo igrače koji su se oporavili od povreda, doduše imamo dva igrača koji su propustiliglavni, udarni deo priprema, praktično tri nedelje su propustili dok je ostali deo tima završio taj glavni fizički deo. Tim momcima će biti potrebno određeno vreme da se fizički pripreme, mada njihovo trenutno stanje nije loše... Jednako tako, možda i važnije za svakog trenera, jeste da se uklope u sistem i zahteve igre. Dakle, ja sam zadovoljan, jesu malo kasnili, ali bolje ikad nego nikad. Nije ni sad prekasno. Imamo jako dobar ambijent u timu", rekao je Nikolić.

Partizan i Crvena zvezda su trenutno na pripremama na istom mestu - u turskoj Antaliji.

Novinare je zanimalo i da li će, možda, neko iz Partizana "špijunirati" protivnički tabor?

"Neeee, nema razloga, daleko je ta utakmica (prolećni derbi). Mi imamo svoj put, oni svoj... Možda bismo mogli da ispratimo neke druge timove koji su nam bliže u kalendaru, ove koji su ovde, a angažovaćemo ljude u Srbiji i Crnoj Gori da pogledaju superligaše koji se tamo pripremaju...", rekao je trener Partizana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC