• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kežman: Tukao sam se sa Murinjom

Autor mondo.rs

"Potukli smo se u svlačionici, a posle smo se videli kod Abramoviča u kancelariju". U intervjuu za "Nedeljnik", naš bivši fudbaler prepričao je anegdote vezane za Murinja i Abramoviča, ali i otkrio ko ga je izbacio iz reprezentacije.

Mateja Kežman imao je živopisnu fudbalsku karijeru, zbog koje je nedavno i objavio autobiografiju.

Ništa manje intrigantan nije bio ni intervju koji je dao "Nedeljniku". Između ostalog, rekao je da su netačne tvrdnje da su ga iz reprezentacije, iako prilično mladog, "izbacili" legendarni fudbaleri Crvene zvezde Dejan Stanković i Nemanja Vidić.

"Mislim da su se iza njih skrivali drugi. U tom momentu Zvezdan Terzić. Od Terzića sam dobio odgovor da Dejan Stanković ne želi da me vidi tu i da je Nemanja Vidić rekao da, ako ja dođem, on neće igrati. Zvao sam obojicu i oni su mi rekli da to nije tačno. Deki je čak tražio da se nas trojica vidimo, Terzić on i ja i da ga ovaj pogleda u oči i ponovi to. Terzić je to odbio", rekao je Kežman, jedan od najboljih napadača Partizana u poslednje dve decenije.

On je, posle tri neverovatne sezone u PSV Ajndhovenu, prešao u Čelsi, koji je u to vreme pravio moćan tim, sa novim vlasnikom kluba Romanom Abramovičem i tek dovedenim Žozeom Murinjom.

Međutim...

"Bio sam nervozan, jer me Murinjo nije ubacio u igru. Potukli smo se u svlačionici, a posle smo se videli kod Abramoviča u kancelariju, ja sam se izvinio, ali je to učinio i on. Posle toga nismo imali nikakave probleme. On voli igrače zbog karaktera, posebno igrače sa Balkana. I Dejana Stankovića je pomenuo u tom kontekstu", ispričao je Kežman, koji je bio Abramovičeva velika želja.

"Kada sam potpisao ugovor, Abramovič me zvao na svoju jahtu. Za mene je sve to bilo fascinantno, bio sam dečak od 24 godine. Bio je to nepoznat svet za mene. Očekivao sam svašta, a video sam povučenog, mirnog čoveka. On tada nije ni govorio engleski", rekao je Kežman i dodao:

"Imao je prevodioca pored sebe, koji je vodio sve razgovore. Bio je jako skroman, neupadljiv. Recimo, nosio je 'kasio' sat na ruci".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC