• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibričić u Vardaru?

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Iz Uprave makedonskog kluba tvrde da je posao oko dovođenja Senijada Ibričića u 99 procenata završen, te da bi u narednim danima nekadašnji fudbaler Zagreba, Hajduka, Lokomotiva Moskva… trebao obaviti ljekarski pregled i potpisati ugovor

Senijad Ibričić, bivši fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine pred potpisom je ugovora za skopski Vardar.

Iz Uprave makedonskog kluba tvrde da je posao oko dovođenja bh. veznog igrača u 99 procenata završen, te da bi u narednim danima nekadašnji fudbaler Zagreba, Hajduka, Lokomotiva Moskva… trebao obaviti ljekarski pregled i staviti paraf na vjernost Vardaru.

Čelnici nekada renomiranog kluba iz Skoplja navode i da su ostale pojedine formalnosti, ali smatraju da one ne bi trebale dovesti u pitanje dosadašnji tok pregovora, i da bi se Ibričić do kraja sedmice trebao pridružiti ostatku ekipe na pripremama u Antaliji.

Vardar je poslije prvog dijela sezone i 17 odigranih kola lider na tabeli Prve lige Makedonije, pa se želi pojačati kako bi postao šampion, a potom i, kako kažu na stadionu "Filip II",  odigrali zapaženiju ulogu u Evropi.  

Inače, od kako su iz turskog Kajzeri Ercijespora istakli da više ne računaju na njega, Ibričić je u potrazi za novim klubom. Spominjao se i njegov prelazak u Sarajevo, a posljednjih dana aktuelizovan je povratak u splitski Hajduk, gdje je u prošlosti bio miljenik navijača. Shodno tome, u Vardaru nisu mogli potvrditi 100 posto da je bivši bh. reprezentativac njihov novi igrač.

Za nacionalni tim BiH Ibričić je odigrao 42 utakmice i postigao četiri gola.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC