• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gavrić za pobedu, Luković za brigu!

Autor mondo.rs

Zvezda savladala Rubin u Turskoj 1:0, golom Nenada Gavrića. Kapiten napustio teren u 5. minutu zbog povrede. Lalatović izvršio samo tu izmenu.

Nenad Gavrić očigledno je u Turskoj pronašao pravi ritam. Dva dana posle utakmice protiv Olimpije, postigao je gol i u značajno težoj proveri:

ZVEZDA - RUBIN 1:0 (1:0)

Pogotkom ofanzivca, na asistenciju Parkera glavom, crveno-beli stekli su prednost već u 6. minutu i sačuvali je do kraja. Neposredno pre gola, Aleksandar Luković morao je da napusti teren zbog povrede.

Na klupskom sajtu nije odmah precizirano o kakvoj se povredi radi. Samo je napisano da ga je zamenio mladi Vukašin Jovanović. Potom je objašnjeno:

"Aleksandar Luković je u 2. minutu utakmice dobio udarac u predelu članka i posle utakmice je odvezen na snimanje. Tek posle toga znaće se više detalja o težini povrede"

Zvezda je počela meč u sastavu koji ima konture prvog tima: Kahriman, Cvetković, Luković, Lazić, Anđelković, Kovačević, Stojanović, Savićević, Lazović, Gavrić, Parker, a trener Nenad Lalatović napravio je samo navedenu, prinudnu izmenu.

Orlandić potpisao

Tokom utakmice, u Beogradu je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao Petar Orlandić. Već u subotu ujutro biće na treningu.

Utakmica je odigrana u takmičarskom ritmu. Početkom drugog poluvremena se zakuvalo na terenu, pa su žute kartone u kratkom periodu dobila petorica igrača Zvezde: Stojanović, Kahriman, Savićević, Anđelković i Jovanović.

Rubin je posle gola često vršio pritisak na odbranu Beograđana i u drugom poluvremenu stvorio tri dobre prilike, ali njegovi napadači nijednom nisu pogodili okvir gola.

Zvezda je u prvom poluvremenu najviše pretila preko raspoloženog Parkera. Prihvatao je loptu posle dodavanja Stojanovića i Savićevića, ali nije uspeo da i drugi put savlada Nesterenka.

Golman Predrag Rajković (povreda kuka) i defanzivac Savo Pavićević (infekcija potkolenice) nisu nastupili ni večeras. Naredni test meč Zvezda će odigrati u subotu, protiv Metalista.

Nakon te utakmice, rivali će joj biti Rostov (10. 2), Mordovija (11. 2) i BATE Borisov (14.2). Ove zime crveno-beli odigrali su pet kontrolnih utakmica i pobedili u četiri.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC