• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rajković ponovo na golu, ko će na desno krilo?

Autor mondo.rs

Crvena zvezda protiv Rostova verovatno u sastavu koji će početi prolećni deo sezone. Lazovićev status zbog novonastale situacije pod upitnikom.

 Rajković ponovo na golu, ko će na desno krilo? Izvor: MN PRESS

Ukoliko vremenski uslovi u Antaliji to dozvole, fudbaleri Crvene zvezde od 18 časova igraće prijateljski meč protiv ruskog prvoligaša Rostova.

Jaka kiša zakomplikovala je jutarnje planove u utorak, pa su igrači umesto na terenu, vežbali u teretani, ali domaćini crveno-belih veruju da će nevreme proći i da će se meč igrati u planiranom terminu.

U tom slučaju, očekuje se da trener Nenad Lalatović isproba postavu koja bi trebalo da se 21. februara suprotstavi Radničkom u Nišu.

Na gol se posle dva meča pauze zbog povrede kuka vrađa Predrag Rajković, ali su se iznenada otvorile dve "rupe" u timu.

Prva na mestu štopera, jer su crveno-beli iznenada izgubili kapitena Aleksandra Lukovića, a druga na poziciji desnog krila, jer je status Darka Lazovića doveden u pitanje.

Gubitak Lukovića pokušaće da nadomeste dvojica mladih štopera, Darko Lazić i Vukašin Jovanović, koji će se tokom proleća rotirati u timu sa iskusnim Savom Pavićevićem.

Kada je reč o Lazoviću, ako se ne bude dogovorio sa klupskim rukovodstvom i zaista izgubi mesto u timu, njega bi trebalo da zameni Nenad Gavrić.

Letošnje pojačanje crveno-belih iz Napretka tokom priprema u Sloveniji pričao nam je da mu mnogo više odgovara mesto uz desnu aut-liniju, a to je i potvrdio u nekoliko prijateljskih utakmica.

Gavrićevo premeštanje sa leve na desnu stranu otvorilo bi novi problem, jer Zvezdinom timu manjka igrača na poziciji krila, što je Lalatović nekoliko puta isticao.

Trener crveno-belih od klasičnih bočnih igrača ima još samo Aleksandra Kataija, pa je tokom priprema na levoj strani isprobao Daniela Avramovskog, a na desnoj Mihaila Ristića.

Pominje se da bi uz aut-liniju mogao da igra i Fuad Salami, ali o fizičkim i igračkim kvalitetima nigerijskog napadača iz Turske stižu uglavnom negativne vesti...

Što se tiče ostalih pozicija, kostur tima se već nazire, pošto je Lalatović u prethodnim mečevima šansu pružao uglavnom istim igračima.

Računajući da Lazović nije otpisan i da ne bude novih provreda, tim koji bi Lalatović mogao da izvede protiv Rostova, kao i protiv Nišlija je: Rajković - Anđelković, Lazić, Pavićević, Cvetković - Kovačević, Stojanović, Savićević, Lazović, Gavrić - Parker.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC