• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Otišao još jedan igrač, stiže krilo?

Autor mondo.rs

Još jedan fudbaler napustio je Crvenu zvezdu ove zime. Uskoro bi na "Marakanu" mogla da stigne zamena za Darka Lazovića.

 ZVEZDA: Otišao još jedan igrač, stiže krilo? Izvor: MN PRESS

Nikola Antić nije otišao na pozajmicu ove zime, već je otišao iz kluba.

Mladi bek Crvene zvezde, posle samo šest meseci od transfera iz Rada, raskinuo je ugovor s šampionom Srbije i promenio hotel u Turskoj, tačnije samo je prešao među nove saigrače, igrače Jagodine.

Prvobitno je bilo predviđeno da Antić bude prosleđen Novom Pazaru na pozajmicu, ali kada se to izjalovilo obe strane složile su se da je najbolje da se raziđu. Igrač koji je bio standardan u mlađim reprezentativnim selekcijama jesenas je igrao malo, menjavši povremeno Nikolu Mijailovića, a na proleće bi, da je ostao, bio zamena Dušanu Anđelkoviću.

Ove zime, iz Crvene zvezde otišli su Bogdan Planić, Đorđe Rakić, Goran Gogić, Predrag Đorđević, Milan Jokić, Nikola Karaklajić i sada Nikola Antić, svi raskidom ugovora, niko uz obeštećenje.

U isto vreme, kada je već "puklo" na relaciji Zvezdan Terzić - Darko Lazović, klub je blizu da pronađe ekspresnu zamenu, ostao bivši kapiten u Zvezdi ili otišao već ove zime.

Dribler iz OFK Beograda Dejan Dražić, prema pisanju "Sportskog žurnala", ponovo je na listi želja Crvene zvezde bez obzira na "crno-belu prošlost", jer je ponikao u Partizanu.

Dražić ove zime na priprema, takođe u Antaliji, pruža odlične igre i to nije promaklo čelnicima šampiona Srbije. List navodi, međutim, da je Dražićev prioritet odlazak u inostranstvo, ali i da postoji mogućnost da Crvena zvezda "na brzaka" sklopi dogovor sa OFK Beogradom sličan onom po kojem je prošlog leta došao, a ove zime otišao Bogdan Planić.

Bez naknade, ako ne bude zadovoljio...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC