• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijailović o Lazoviću: Da nas predvodi i dalje!

Autor mondo.rs

FK Crvena zvezda reagovao je povodom situacije sa najplaćenijim fudbalerom ekipe, Darkom Lazovićem. Ovog puta, putem zvaničnog sajta, obratio se predsednik kluba Svetozar Mijailović.

 Mijailović o Lazoviću: Da nas predvodi i dalje! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS Posle generalnog direktora, reagovao je i predsednik.

Svetozar Mijailović, zvanično prvi čovek FK Crvena zvezda, oglasio se putem portala crveno-belih i izneo stav kluba vezan za problem koji je nastao u odnosima sa najplaćenijim igračem ekipe, Darkom Lazovićem.

Izjavu prenosimo u celosti:

"FK Crvena zvezda posluje transparentno i u skladu sa tim su i objavljeni finansijski izveštaji renomirane kuće 'Dilojt i Tuš'. Ovo rukovodstvo je nasledilo ogroman dug koji iznosi 52 miliona evra i svesni smo problema koji su pred nama".

"Dug prema našem igraču Darku Lazoviću nije sporan. Revizija njegovog ugovora više puta je bila tema naših razgovora na sednicama UO u proteklih šest meseci, gde je razgovarano kako da prevaziđemo taj problem. I Darko Lazović i celokupna javnost je svesna da je taj dug samo jedan posto od ukupnog duga koji Crvena zvezda ima prema svojim poveriocima".

"FK Crvena zvezda danas nema 52 miliona evra, a nismo sigurni da će klub toliki iznos novca imati u bliskoj budućnosti da bi sve obaveze izmirio u kratkom vremenskom periodu".

Izvor: MN PRESS



"Kao što se obavljaju razgovori sa mnogim drugim poveriocima sa ciljem da se deo duga isplati, deo prolongira, a deo otpiše, tako je i sa Darkom Lazovićem obavljeno više razgovora sa ciljem prevazilaženja finansijskih problema u kojima se nalazi Crvena zvezda, a sa namerom da poverioci budu ispoštovani u skladu sa finansijskim mogućnostima našeg kluba".

"Iskreno se nadamo se da ćemo započete razgovore sa našim igračem privesti kraju na obostrano zadovoljstvo i da će Darko Lazović i u prolećnoj sezoni predvoditi napad našeg tima".

"Rukovodstvo FK Crvena zvezda će učiniti sve da reši nasleđene probleme, ispravi greške iz prošlosti koje su dovele klub u ovakvu situaciju kako bi se sačuvao i stabilizovao klub. Crvena zvezda će iskoristiti i sve zakonske mogućnosti koje su donešene upravo za ovakve situacije, da bi se pomoglo insolventnim firmama da se stabilizuju i izbegnu bankrot", redovi su koje je potpisao predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC