• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukašin Jovanović za pobedu, Stojanović za brigu

Autor mondo.rs

Crvena zvezda bolja od ruskog prvoligaša Mordovije.

Fudbaleri sprskog šampiona uspešno su odradili još jednu proveru uoči prolećne potere za liderom domaćeg prvenstva, Partizanom.

Golom Vukašina Jovanovića u 90. minutu Crvena zvezda je savladala desetoplasirani tim ruskog šampionata, Mordoviju, u prijateljskom meču igranom u Antaliji.

Mladi štoper crveno-belih najbolje se snašao u gužvi posle kornera koji je izveo Katai i nogom matirao protivničkog golmama.

Izabranici Nenada Lalatovića veći deo utakmice bili su bolji rival, ali su Rusi prvi mogli do pogotka. U 67. minutu crnogorski defanzivac Vladimir Božović pogodio je prečku...

Pošto je provera protiv Rostova u utorak otkazana, Lalatović je odlučio da protiv Mordovije na teren izvede dva sastava, a svih 90 minuta odigrao je samo golman Predrag Rajković.

Prvo poluvreme igrali su: Rajković - Cvetković, Pavićević, Lazić, Anđelković - Kovačević - Stojanović (12. Bosančić), Savićević, Gavrić, Lazović - Parker, dok su u drugom priliku dobili: Rajković - M. Stojanović, Jovanović, Mbođ, Đorđević - Grujić - Ristić, Bosančić (58. Salami), Avramovski, Katai - Jović.

Zbog bola u nozi Saša Stojanović je u 12. minutu tražio izmenu, pa je umesto njega u igru ušao Miloš Bosančić. Da li je u pitanju novi peh za crveno-bele, koji su već izgubili Aleksandra Lukovića, ili je reč o samo lakšoj povredi, saznaćemo uskoro...

Zvezdine igrače na teren je sa kapitenskom trakom oko ruke izveo Darko Lazović

Vezista crveno-belih je na prijateljski meč protiv Mordovije (0:0) izveo saigrače sa kapitenskom trakom oko ruke, iako je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić doveo u pitanje njegov status u narednih šest meseci.

Neizvesno je da li će sjajni vezista na proleće konkurisati za mesto u timu, ali ako se bude pitao samo trener Nenad Lalatović - dileme nema.

Novi napadač crveno-belih, Petar Orlandić, nije dobio šansu u ovom meču, iako je prethodno igrao samo nekoliko sati po dolasku u Tursku.

Narednu proveru Lalatovićevi izabranici imaće u petak protiv nemačkog četvrtoligaša Sarbrikena, a dan kasnije rival će biti učesnik Lige šampiona BATE Borisov.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC