• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srnić u Zvezdi? Zna se cena...

Autor mondo.rs

Sportski direktor Čukaričkog reagovao je na mogućnost da Crvena zvezda vrati Slavoljuba Srnića u svoje redove.

 Srnić u Zvezdi? Zna se cena... Izvor: MN PRESS

Braća, Slavoljub i Dragoljub Srnić, zajedno sa vršnjakom Filipom Stojkovićem, otišli su iz Crvene zvezde u Čukarički skoro pa raskidom ugovora.

Nezvanično, Zvezda je na "prodaji" trojice mladića gradskom rivalu inkasirala novac otprilike jednak obeštećenju propisanom FIFA tablicama, gde se klubu nadoknađuje uloženo u školovanje fudbalera.

Dve i po godine kasnije, takođe nezvanično, Crvena zvezda se zainteresovala da vrati u svoje redove ofanzivnijeg od dvojice blizanaca, Slavoljuba.

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je danas da u klub nije stigla ponuda Crvene zvezde za Slavoljuba Srnića i dodao da je mladi reprezentativac kvalitetom prerastao domaću ligu.

"Niko nas iz Zvezde nije kontaktirao na temu Srnića, sve što znamo jesu medijske spekulacije. On ima svoju cenu i pravila koja važe za druge klubove važe i za Zvezdu. Međutim, prema kvalitetu njegovih igara u Čukaričkom mislim da je prerastao domaću ligu i da je realnije da karijeru nastavi u inostranstvu", izjavio je Matijašević Tanjugu.

Srnić je prošao omladinsku školu crveno-belih, ali nije dobio pravu šansu na Marakani i od 2012. godine je na Banovom brdu, prvo kao pozajmljen igrač, a zatim i zvanično kao član Čukaričkog.

On je član mlade reprezentacije Srbije koja je izborila plasman na finalni turnir ovogodišnjeg šampionata Evrope u Češkoj.

Priča o njegovom povratku u Ljutice Bogdana stiže usred "frke" koju je Zvezda napravila u odnosima sa svojim fudbalerom, Darkom Lazovićem, koji igra na istoj pozicji kao i Slavoljub Srnić. Međutim, šampion Srbije za transfer Srnića ima vremena samo do petka u ponoć, do kada bi trebalo da obezbedi više od 400.000 evra za registraciju novih fudbalera.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC