• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Čika Murinjo, da li biste...?"

Autor mondo.rs

Šestogodišnji navijač Aston Vile napisao pismo Žozeu Murinju. Portugalac mu nije ispunio želju, ali je ispao šmeker.

Nema iskrenijih navijača od dece. Oni vole svoj klub bezrezervno, naivno, a simpatično. Nisu ušli u "svet velikih" i ne znaju za razne igre, igrice, podmetanja, manipulacije, muvanja, spletkarenja, nameštanja, "kombinacije"...

Za njih su mnoge stvari neobjašnjive (i treba tako da ostane), jer se kose sa zdravom logikom.

Tako, iskreno je razmišljaoi šestogodišnji navijač Aston Vile Džad Brenson. Očajan što njegov klub tone u Premijer ligi i zabrinut da li će ga i naredne sezone gledati u najjačem takmičenju na Ostrvu, ovaj mališan je seo i napisao pismo.

Kome? Žozeu Murinju!

"Dragi gospodine Murinjo, zovem se Džad, imam šest godina i navijam za Aston Vilu. Vi ste moj omiljeni trener. Molim vas, da li biste mogli da trenirate Aston Vilu i da sa sobom povedete Dijega Kostu? Potrebna nam je pomoć! Hvala".

U potpisu: Džad Brenson.

Pismo ovog klinca novinarima je otkrio njegov otac Fil, koji je rekao da se želja njegovog deteta nije ispunila. Ali, da Murinjo jeste poklonio pažnju malenom navijaču Aston Vile.

"Kada se vratio iz škole, sačekalo ga je lepo iznenađenje. Dobio je Murinjovu fotografiju sa njegovim potpisom i posvetom. Na njegovu žalost, nije mu se ispunila želja zbog koje je i napisao pismo. Zato je ovo druga najbolja stvar koja je mogla da mu se desi. Ovu sliku ćemo uramiti i staviti na zid njegove spavaće sobe. Lepo je znati da je neko pročitao ovo pismo, a možda je čak i ovim otvorio put da Murinjo jednog dana zaista i bude trener Vile", kaže Fil Brenson.

U svakom slučaju, lep gest Murinja. I lepa fudbalska priča.

Inače, Vila je u sredu uveče odlučila da otpusti dosadašnjeg trenera Pola Lamberta, koji je tim doveo u zonu ispadanja. A Murinjov Čelsi je lider, sa sedam bodova više od Mančester sitija...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC