• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović "špijunirao" Partizan!

Autor mondo.rs

Utakmica Partizan - Maribor nije promakla treneru Crvene zvezde.

Bez Petra Škuletića i Danka Lazovića, fudbaleri Partizana uspeli su da golovima poletaraca Miroslava Bogosavca i Ivana Šaponjića savladao Maribor u Beleku, rezultatom 2:1 i zabeleže prvu pobedu ove zime na pripremama.

Sve to, sa strane, pratio je i trener Crvene zvezde Nenad Lalatović, koji je mogao uživo da se uveri kako se njegov kolega Marko Nikolić priprema za prolećnu rundu šampionata bez dvojice najboljih strelaca ekipe, koji su jesenas bili zaslužni za bezmalo 40 pogodaka crno-belih.

U razgovoru za "Novosti", Lalatović je rekao da je, pre svega, došao da vidi kakvu je ulogu u ekipi preuzeo šurak, Stefan Babović.

"Derbi je daleko i do tada ima mnogo utakmica i mene uglavnom zanima kako se Stefan snalazi u novoj ulozi. Ove pripreme se koriste za uigravanje, a dobri rezultati donose sigurnost i momci mogu da se uvere u svoje mogućnosti. Ipak, najbitnije je prvenstvo", rekao je Lalatović.

"Ne treba razmišljati o Partizanu. Šest bodova je dobra zaliha, ali i od nas dosta zavisi, verujem da možemo da je nadoknadimo. Samo ne treba praviti dugoročne planove", nadovezao se i Dušan Anđelković.

Dolazak na utakmice "večitih" nije novost od kada u Antaliju, po pravilu, idu Partizan i Crvena zvezda. "Špijuniranja" je bilo i prethodnih godina, kada su "večite" vodile druge garniture ljudi, a upitan da li će gledati crveno-bele u Beleku, pred put u Tursku Nikolić je rekao da za time nema potrebe.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC