• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nastavak sage: Zvezdina traka na "crti"

Autor mondo.rs

U Crvenoj zvezdi su se, ipak, predomislili. Darko Lazović neće biti kapiten u nastavku sezone, uprkos povredi Aleksandra Lukovića.

Nekoliko puta ove zime nagađano je ko će biti kapiten crveno-belih u nastavku sezone. Po svemu sudeći, konačna odluka je donesena. Ili je, bar, donesena do daljeg.

Darko Lazović otišao je na pripreme sa trakom oko ruke, a tamo mu je "skinuta" i predata Aleksandru Lukoviću, koji se u međuvremenu teško povredio i morao na operaciju. Odlazeći ofanzivac Zvezde, koji je u međuvremenu ušao u otvoreni sukob sa direktorom Zvezdanom Terzićem, spletom nesrećnih okolnosti ponovo je posle toga izvodio ekipu na pripremne utakmice.

  A, onda je "generalna proba" za nastavak sezone donela novi momenat u toj sagi. U subotu uveče, u utakmici protiv BATE Borisova, kapitensku traku poneo je golman Predrag Rajković, rođen 31. oktobra 1995.

Dakle, izvesno je da će najtalentovaniji srpski čuvar mreže izvesti ekipu i na teren "Čaira", sledećeg vikenda, kada Zvezda bude gostovala Radničkom.

Crveno-beli su ove sezone promenili nekoliko kapitena. Najpre je to bio Nenad Milijaš, pre nego što je prešao u Tursku krajem leta. Potom je tu ulogu dobio Nikola Mijailović, koji je ustao protiv Zvezdana Terzića i u petak odstranjen iz kluba, odlukom Upravnog odbora, zbog grubog kršenja discipline. Potom je traku preuzeo Lazović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC