• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodića obradovale pripreme Zvezde i Partizana

Autor mondo.rs

Selektor mlade reprezentacije bio je prethodne sedmice u Turskoj i gledao kontrolne utakmice srpskih klubova. Zbog dvojice igrača "večitih" posebno je srećan.

 Dodića obradovale pripreme Zvezde i Partizana Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Selektor U-21 reprezentacije Srbije Mladen Dodić vratio se iz Turske sa pozitivnim utiscima.

U Antaliji i Beleku pratio je pripreme srpskih klubova, razgovarao sa trenerima i dobio važne informacije. Kao najvažniju istakao je oporavak kapitena mlade selekcije Marka Petkovića - beka Crvene zvezde, kao i veziste "orlića" Darka Brašanca - kreatora igre Partizana.

Obojica su doživeli teške povrede prošle jeseni, baš u dresu sa državnim grbom. Petković u Jagodini, kada je pokidao ligament kolena u duelu sa Iskom, tokom utakmice Srbija - Španija, dok se Brašanac povredio u Italiji, gde mu je slomljeno rebro, uz oštećenje plućne maramice.

"Ispratio sam završnu fazu priprema i kontrolne utakmice naših klubova i upoznao sam se sa trenutnim mogućnostima igrača. Nerado govorim o imenima, ali najjači utisak na mene je ostavio oporavak Marka Petkovića iz Zvezde. On će vrlo brzo biti spreman za normanal rad i uključiće se u celovit trenažni proces. On je veoma bitan igrač za naš tim na Evropskom prvenstvu, jer je pravi vođa", izjava je Dodića za sajt FSS, kojom nije ostavio ni trunku dileme oko nastupa kapitena u Češkoj.

I pripreme Partizana popravile su mu raspoloženje.

"I Darko Brašanac se potpuno oporavio i zauzeo mesto u timu Partizana. To je za našu ekipu veliki dobitak, povreda zadobijana u Peskari protiv Italije potpuno je sanirana",
dodao je selektor.

Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine starosti počeće 17. juna u Češkoj, a reprezentacija Srbije počeće takmičenje u Grupi A, uz Nemačku, Dansku i selekciju domaćina. U drugoj grupi igraće Engleska, Portugal, Italija i Švedska.

Učesnici polufinala EP kvalifikovaće se za učešće na Olimpijskim igrama 2016.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC