• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veselo na promociji Lige šampiona

Autor mondo.rs

Čelnici Partizana i Crvene zvezde sreli se na svečanosti koju su organizovali Telekom Srbija i Arena sport u jednom beogradskom hotelu. Liga šampiona još tri godine na kanalima TV Arena sport.

 Veselo na promociji Lige šampiona Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Crvena zvezda i Partizan, zajedno, bez podela, srećni, zadovoljni…

Da li je to moguće? Čelnici "večitih rivala", predsednik Partizana Zoran Popović i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u utorak su nas uverili da jeste.

Sreli su se na svečanosti koju su organizovali Telekom Srbija i Arena sport u luksuznom prestoničkom hotelu, a pozdrav im je bio srdačan, baš onakav kakav je nedostajao godinama na relaciji dva naša najveća kluba.

Da li to znači da je promenom vlasti u Humskoj i na stadionu "Rajko Mitić" odnos između crveno i crno-belih promenjen iz korena?

Prema postupcima od kada su zaseli u fotelje izgleda da jeste. Već je obavljeno nekoliko sastanaka, čija je svrha bila da se unaprede zategnuti odnosi između dve strane Topčiderskog brda.

Uostalom, videćemo uskoro, jer borba za bodove kreće već za nekoliko dana…

Popović, Terzić i predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović posle oficijalnog dela promocije proveli su još 15-ak minuta u prijatnom ćaskanju, dok je susret prvog čoveka Zvezde i predsdnika FSS Tomislava Karadžića bio isti kao i na sličnim manifestacijama u prošlosti, srdačan, sa zagrljajima i osmesima.

Povod za svečanost bio je novi ugovor između TV Arena sport i UEFA o ekskluzivnom pravu prenosa utakmica Lige šampiona i Lige Evrope u naredne tri sezone. Proslavu je uveličao veliki broj ljudi iz srpskog fudbala Zoran Laković, Savo Milošević, Dragan Džajić, Ljubiša Tumbaković, Den Tana, Gordan Petrić, Ilija Petković, Nenad Lalatović, Vladan Lukić... 

  Ljubitelji vrhunskog fudbala imaće priliku da svakog utorka i srede od 20.45 na TV Arena sport prate utakmice najboljeg klupskog fudbalskog takmičenja na svetu, Lige šampiona, dok će utakmice Lige Evrope na programu biti u prepoznatljivom terminu od 19:00 i 21:05 časova.

"Ponosni smo što smo već pet godina partneri sa UEFA-om i što na naših pet kanala ekskluzivno prenosimo najgledanije sportsko takmičenje u svetu - Ligu šampiona. I u naredne tri sezone očekujte prenose najboljeg fudbala na kanalima TV Arena sport, totalnu eksluzivu utorkom i prenose preko 100 utakmica i Lige čampiona i Lige Evrope", rekao je Radisav Vulićević, direktor TV Arena sport.

Osim Lige šampiona i Lige Evrope, TV Arena sport nastaviće da prenosi i Jelen Super ligu, francusku Ligu 1, italijansku Seriju A, Ligu Belgije, Argentine i Brazila. Na pet kanala, u pet zemalja u regionu – u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Makedoniji i preko 1,8 miliona domaćinstava, ljubitelji sporta će moći da uživaju u vrhunskom rukometu, odbojci, košarci, auto-moto sportu, američkim sportovima i brojnim drugim sadržajima, zbog kojih se Arena sport u proteklih pet godina pozicionirala kao omiljeni sportski kanal.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC