• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: Zvezda u ovom sastavu ide na Čair

Autor mondo.rs

Najveća dilema Nenada Lalatovića oko izgleda startne postave je otklonjena.

Ekipa koju će trener Zvezde u ponedeljak izvesti na teren "Čaira", na meč protiv Radničkog, biće najjača na koju može da računa u ovom trenutku.

Posle teške povrede štopera i kapitena Aleksandra Lukovića, Lalatović je prošle nedelje ostao i bez kreatora igre Saše Stojanovića. Međutim, iskusni vezista brzo je sanirao problem sa primicačem i ove nedelje opet počeo da trenira sa ekipom.

Oseća se odlično i planira da debituje za Zvezdu u Nišu, svom rodnom gradu.

"U utorak sam se priključio timu i odradio trening, a u sredu sam takođe bez problema odradio jutarnji trening, a čeka nas još jedan popodne. Sve je u redu i mislim da ću biti na raspolaganju treneru za prvo prolećno kolo", rekao je Stojanović u razgovoru za klupski sajt.

Dakle, Lalatović će u Nišu računati na sastav sa slike: Rajković - Cvetković, Pavićević, Lazić, Anđelković - Kovačević - Lazović, Stojanović, Savićević, Gavrić - Parker, sa razlikom da će kapiten do kraja sezone biti golman Rajković, a ne Lazović.

Stojanovićevo mesto u "generalnoj proveri" protiv BATE Borisova zauzeo je Miloš Bosančić, ali će Nišlija ipak biti u stanju da debituje protiv kluba u kojem je ponikao.

Nastupao je na Čairu od 2001. do 2005, kada je otišao u Ajndhoven, a potom od 2012. do 2014, kada je otišao u Univerzitateu iz Kluža.

"Niš je moj matični klub, dosta fudbalera koji su igrali prošle godine ostali su u Radničkom. Znam kako razmišljaju kada im dolaze najveći klubovi i sigurno će biti teška utakmica. Očekujem pun stadion. Možda će biti malo problema zbog pomerenog tima, ali siguran sam da će biti ljudi i da nam predstoji veoma teška utakmica".

Početkom u novom klubu je zadovoljan, kao i pripremama. Pred crveno-belima od vikenda je napad na prednost Partizana od šest poena.

"Uradili smo sve što je šef isplanirao. Iza nas su jake pripreme, igrali smo jake utakmice i mislim da smo spremni za proleće. Momci su super, starije igrače sam uglavnom poznavao odranije, tako da sam se super uklopio. Atmosfera je dobra i spremni smo za izazove", podvukao je Stojanović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC