• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Poštujemo Radnički, ali mi smo Zvezda

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde pozvao svoj tim na oprez uoči nastavka Superlige i gostovanja na Čairu, ali i dodao da se ne bavi previše njima već da njegovi izabranici igraju kao na pripremama.

Crvena zvezda, za razliku od ostalih ekipa Superlige, prolećni deo sezone započeće u ponedeljak gostovanjem Radničkom u Nišu. Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović zna da neće biti lako.

"Čeka nas teško gostovanje, uvek su najteže prva i poslednja utakmica. Treba da imamo oprez, ali samo oprez. Mi smo ipak Crvena zvezda. Treba da počnemo dobro i dođemo do pobede u prvoj utakmici", rekao je Lalatović novinarima na stadionu Zvezde.

On je rekao da se njegova ekipa dobro spremila tokom zimske pauze.

"Dobro smo odradili pripreme, igrači su izneli sve što je od njih traženo i jako sam zadovoljan urađenim. Ipak, jedno su prijateljske utakmice, a nešto potpuno drugo zvanični mečevi".

PARTIZAN JE FAVORIT

Zvezda na polusezoni zaostaje šest bodova za vodećim Partizanom na tabeli srpskog prvenstva. "Verujem u svoj tim. Ekipa koja je vodeća na tabeli je favorit, promenila je dva igrača, beži šest bodova, ali nismo samo oni i mi. Tu su Vojvodina, Čukarički, koji tri godine igra zajedno. Ali, najbliži tituli u ovoj sezoni je prvoplasirani tim", rekao je Lalatović.

Lalatović tačno zna od čega će im pretiti najveća opasnost u Nišu.

"Znamo otprilike njihove vrline i mane, ali ne bi trebalo mnogo da se bavimo njima. Poštujemo ih, ali za nas je najbitnije da maksimalno ozbiljno uđemo u utakmicu. Moji igrači jedino moraju da na svakoj utakmici daju ne 100, već 120 odsto svojih mogućnosti, da ostave srce na terenu, a imaju kvalitet, to su dokazali".

Golman crveno-belih Predrag Rajković debitovaće na meču sa Nišlijama kao kapiten.

"Imam mali pritisak, ali mi to sigurno neće smetati da predvodim ekipu protiv Radničkog. Hvala svima koji veruju u mene, velika je to čast biti kapiten sa 19 godina. U nišu nas očekuje neugodna ekipa, teren će biti težak, ali ako budemo dali maksimum, mislim da rezultat neće izostati. Verujem u to da ćemo se srećni vratiti u Beograd", rekao je Rajković.

Lalatović je kazao da Rajković nije iznenada dobio traku, posle povrede Aleksandra Lukovića koji neće igrati do kraja sezone.

"Nije iznenada došla traka. Luković je bio kapiten, Darko Lazović je to nasledio i da je ostao, bio bi kapiten. Razmišljalo se oko svega toga i Rajković je jednostavno najbolji mladi golman u Evropi i odluku da on bude kapiten doneo sam u razgovoru sa ljudima iz kluba, a oni nisu želeli da se mešaju u to".

Kada je reč o statusu Darka Lazovića, koji je potpisao predugovor sa italijanskom Đenovom, Lalatović je kazao da je on "reprezentativni kalibar" i najbolji igrač na svojoj poziciji u ligi.

"Od njega zavisi, ali ako bude igrao kao na pripremama, na Lazovića ozbiljno računamo", rekao je Lalatović.

Utakmica na stadionu Čair Radnički - Zvezda, u okviru 16. kola Superlige, na programu je u ponedeljak od 16 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC