• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo bez komentara, samo izdiktirao minute!

Autor mondo.rs

Menadžer Čelsija nije komentarisao sporne sudijske odluke da ne bi bio kažnjen, ali je dao medijima dovoljno materijala.

Čelsijeva prednost u odnosu na drugoplasirani Mančester siti smanjena je sa sedam na pet bodova, što se nikako nije očekivalo uoči 26. kola, u kome je lider dočekao ekipu Barnlija.

Međutim, gosti su iskoristili isključenje Nemanje Matića (propustiće finale Liga kupa protiv Totenhema i dve prvenstvene utakmice) da posle jednog kornera izjednače na 1:1 i izvuku remi.

S obzirom na okolnosti pod kojima je reprezentativac Srbije dobio crveni karton, Žoze Murinjo imao je materijala da na pres konferenciji "raspali" po sudiji Martinu Etkinsonu.

Međutim, Portugalac je iskontrolisao svoje emocije, ipak stavljajući do znanja da ima mnogo razloga za nezadovoljstvo.

Preciznije, četiri razloga.

"Priču o ovoj utakmici možete da napišete na osnovu četiri detalja. Desili su se u 30, 33, 43. i 69. minutu. Ne postavljajte mi pitanja, jer ne mogu da analiziram te stvari. Kada to uradim, bivam kažnjen", izjavio je Murinjo.

"Da bih opisao šta se desilo, morao bih da koristim reči koje ne smem. Bolje je da završimo ovde. Nisam plaćen da radim posao stručnih komentatora. Ponekada to radim, iako ne bi trebalo. Iznenađen sam što nismo izgubili", dodao je on.

Ešli Barns, koji je pogibeljno startovao na Matića i izazvao njegovu reakciju - dok sam nije dobio ni žuti karton - u 30. minutu je faulirao Branislava Ivanovića, što Etkinson nije sankcionisao faulom.

"Bez 30. minuta ne bi bilo 69", povezao je Murinjo taj duel sa duelom koji je vodio Matićevom isključenju.

U 33. i 43. minutu je Čelsi tražio penal, posle šuta Ivanovića koji je pogodio u ruku Majkla Kajtlija, odnosno zbog faula Džejsona Šekela na Dijegu Kosti. Etkinson je oba puta smatrao da nije bilo razloga da pokaže na "belu tačku".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC