• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gavrić: Slika iz Niša nije naša realnost

Autor mondo.rs

Krilni fudbaler Crvene zvezde smatra da ekipa može više nego što je pokazala na startu prolećnog dela sezone.

 Gavrić: Slika iz Niša nije naša realnost Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Posle dobrih rezultata tokom priprema, fudbaleri Crvene zvezde neprijatno su iznenadili svoje navijače osvajanjem samo boda u Nišu na prolećnoj premijeri.

Utakmica bez golova sa Radničkim još jednom je prikazala crveno-bele u bledom izdanju, kao što su izgledali u većini mečeva tokom jeseni.

Vezista Nenad Gavrić, međutim, tvrdi da slika iz Niša nije pravi pokazatelj mogućnosti trenutno drugoplasiranog tima.

"Utakmica u Nišu ne oslikava naše realne mogućnosti i želimo to da pokažemo", poručio je Gavrić, koji se nada da će ekipa zaigrati bolje već naredne nedelje u Jagodini.

"Moramo da pobedimo u Jagodini. Potrebna nam je ta pobeda i zbog vraćanja samopouzdanja. Zvezda tradicionalno igra dobro protiv Jagodine i mislim da ćemo odigrati bolje nego u Nišu. Verujem da ćemo uspeti da uspostavimo našu igru i da ćemo pokazati šta umemo", istakao je krilni fudbaler za klupski sajt.

Da je pobedila na Čairu, Crvena zvezda bi smanjila zaostatak za vodećim Partizanom na četiri boda, pošto su crno-beli dan ranije igrali nerešeno protiv Voždovca (3:3).

Izvor: MN PRESS "Nije lako oporaviti se nakon ovakvih utakmica. Kada si drugi na tabeli, a prvoplasirana ekipa ne pobedi, uvek imaš još veći motiv da trijumfuješ i smanjiš razliku. Tako je bilo i ovog puta, ali nažalost nismo uspeli u nameri da ostvarimo pobedu".

U izjavi datoj odmah posle meča, trener Nenad Lalatović istakao je očajno stanje terena u Nišu. Gavrić je, takođe, kritikovao igralište na Čairu, ali ne da bi pravio alibi.

"Moram odmah da kažem da ne tražimo alibi, sami smo krivi za ovaj rezultat jer su uslovi za igru bili isti kako za nas, tako i za protivnika. Nismo mogli da damo gol i snosimo krivicu za to. Zajedno smo i kada gubimo i kada pobeđujemo. Tako je i ovog puta", poručio je Gavrić i onda se osvrnuo na teren:

"Činjenica je da nismo mogli da uspostavimo pas igru koju smo imali na pripremama. Desilo mi se u jednom trenutku da je lopta toliko odskočila, da nisam znao šta da radim sa njom. Slično je bilo i kod centaršuteva, u odsudnom momentu lopta odskoči i završi tri metra od željenog mesta. Prekasno smo se prilagodili takvim uslovima koji su, ponavljam, bili jednaki za sve. U finišu smo uspeli da stvorimo šanse, ali ispostavilo se da smo se prekasno 'probudili'".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC