• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Buda za MONDO: U Banjaluci nemamo šta izgubiti!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Mladi čuvar mreže Mladosti iz Velike Obarske Miloš Budaković - Buda u razgovoru za MONDO poručio je da će njegov tim u Banjaluci protiv Borca ići na sve ili ništa i tražiti pobjedu, kako bi što prije pobjegao sa začelja tabele.

 Buda za MONDO: U Banjaluci nemamo šta izgubiti! Izvor: MN PRESS

Debitant u Premijer ligi Bosne i Hercegovine Mladost iz Velike Obarske prvi dio sezone okončala je na posljednjem mjestu sa skromnim učinkom od svega dvije pobjede, tri remija i čak deset poraza, odnosno devet osvojenih bodova.

U najmlađem premijerligašu tokom zimske pauze odlučili su se za radikalne promjene. Umjesto dosadašnjeg šefa stručnog štaba Dušana Jevrića angažovan je Slavoljub Bubanja, dok je igrački kadar pretrpio brojne promjene. Petnaestak igrača napustilo je klub, dok je angažovano isto toliko novih.

Jedan od fudbalera koji je ove zime stigao u Veliku Obarsku je i Miloš Budaković, 23-godišnji Šapčanin, koji je u prvom dijelu sezone branio gol člana Jelen Superlige Srbije Novog Pazara.

"U Banjaluku dolazimo po tri boda, jer mi tu nemamo šta da izgubimo. Za nas će svaka utakmica u nastavku prvenstva biti kvalifikaciona. S obzirom na skroman učinak jesenas, svaki bod biće nam zlata vrijedan, pa ćemo se već u prvom meču protiv Borca potruditi da dođemo do jednog ili sva tri", rekao je na početku razogovora za MONDO mladi čuvar mreže Mladosti.

Izvor: MN PRESS Popularni Buda karijeru je započeo u rodnom Šapcu igrajući za Mačvu, nakon čega je imao poljsku avanturu u Krakoviji iz Krakova i Olimpiji iz Elblaga, prije nego što se vratio u Srbiju.

POJAČANJA

Osim Budakovića, redove Mladosti ove zime pojačali su Miloš Đurković (Slavija, Istočno Sarajevo), Dušan Hodžić (Velež, Mostar), Stefan Cimcil (Mladost, Lučani), Borisav Cicović (OFK Beograd), Igor Mišan (Karvina, Češka), Semir Hadžibulić (Kuvajt), Aleksandar Ćovin (Proleter, Novi Sad), Damir Ibrić (T-tim, Malezija), Darko Marković (Mogren, Crna Gora), Anel Ćurić (Travnik), Davor Arnautović (Podrinje, Janja), Velibor Mitrović (Australija), Radoslav Novaković (Proleter, Dvorovi) i Milan Perić (Videoton, Mađarska).

"U Velikoj Obarskoj dobro sam primljen od strane novih saigrača, stručnog štaba i uprave. Radi se o ozbiljnom klubu koji je tokom zimske pauze odlučio da spasi što se spasiti može, tako da je angažovano petnaestak kvalitetnih pojačanja u želji da se izbori opstanak. Neće to biti nimalo lako. Očekuje nas paklen ritam u nastavku sezone, ali nećemo se predavati. Želja nam je da što prije pobjegnemo iz opasne zove pa ćemo već od sutrašnjeg meča krenuti ofanzivno", poručio je Budaković.

Mladi čuvar mreže upoznat je sa kvalitetom klubova u Premijer ligi BiH.

"Već duže vrijeme pratim Premijer ligu BiH i upoznat sam sa stanjem u većini klubova. Znam da je Borac bio šampion, osvajač Kupa BiH, ali da u posljednje vrijeme ne pruža partije u skladu sa imenom i renomeom kluba. Ipak, radi se o ozbiljnom rivalu, koji će pred svojim navijačima pokušati da se iskupi za jesenji poraz protiv nas u Bijeljini. Nadam se da ćemo smoći snage da im se suprotstavimo i da ćemo u Banjaluci doći do povoljnog rezultata", poručio je za kraj Budaković.

Ekspedicija Mladosti danas stiže u Banjaluku, gdje će u subotu od 17:30 časova odigrati premijerni meč drugog dijela sezone protiv Borca.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC