• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Skidali su nam kožu, a to boli!

Autor mondo.rs

"Bilo bi apsolutno nezasluženo da moji igrači nisu pobedili danas", rekao je trener Crvene zvezde posle dramatične pobede u Jagodini.

 Lalatović: Skidali su nam kožu, a to boli! Izvor: MN PRESS

Dve šanse za Jagodinu - 0:0.

Tri šanse za Zvezdu - 0:2.

Penal za Zvezdu, promašen, ništa od 0:3.

Nove dve šanse za Jagodinu - 2:2.

Polušansa za Zvezdu, tačnije centaršut koji niko nije "dirao" - 2:3!

Fudbaleri Jagodine i Crvene zvezde, u tom trenutku peti i četvrti na tabeli, odigrali su sjajan meč na zatvaranju 17. kola Jelen Superlige, koji nikoga na stadionu, ni pored TV-a, nije ostavio ravnodušnim.

Prvi je pred kameru "Arene sport" izašao trener šampiona, Nenad Lalatović, koji je rekao:

"Mislim da smo aposlutno zasluženo pobedili. Prvo poluvreme odigrali smo jako dobro, dali dva gola, imali još dve šanse i potom promašen penal na startu drugog dela. Bila bi velika nepravda da moji igrači danas nisu pobedili, jer smo primili dva gola za četiri minuta, što svakako ne sme da se dogodi".

"Mnogi su nam skidali kožu u prethodnih sedam dana, a to boli. Uspeli smo da damo gol kada je bilo najteže i da pobedimo, zbog čega bih čestitao mojim igračima. Nisam im dao da klonu posle drugog gola koji su primili, ubacio sam Grujića i Bosančića koji su podigli vezni red, posle čega je stigao treći gol i to je bilo zasluženo".

"Želeo bih da se zahvalim našim navijačima, koji su bili pravi i koji su nas podržali kada je pao drugi gol, bili su nam vetar u leđa".

"U Nišu smo odigrali loše prvo, a dobro drugo poluvreme, ali videli ste da Radnički nije uopšte loš tim i da svakoga može da iznenadi. Ljudi moraju da shvate da Crvena zvezda i Partizan ne mogu svakoga da pobede, što daje poseban draž ovoj ligi. Tokom ove polusezone biće još kikseva i zato Zvezda, Partizan, Čukarički i Vojvodina moraju da daju 200 odsto mogućnosti u svakoj utakmici da bi bili u prilici da pobede".

"Mi smo danas dali 200 odsto i zasluženo smo pobedili kvalitetnog protivnika".

Potom, govorio je Simo Krunić, trener Jagodine.

"Bolje smo otvorili meč i imali dve šanse koje na nesreću nismo uspeli da realizujemo, posle čega je Zvezda iskoristila svoje dve. Čestitao bih igračima koji su uspeli da se vrate na 2:2, na kraju smo imali potpuno otvorenu utakmicu koja je mogla da se završi na bilo koji način i mislim da zbog toga svi koji su gledali meč mogu da budu zadovoljni".

"Verujem da je i vaša televizija zadovoljna, jer je odigrana mnogo dobra utakmica, koju fudbalska publika u Srbiji zaslužuje. Zvezda je mogla da je 'prelomi' onim penalom, nije to iskoristila, mi sm ose vratili, ali nismo izdržali do kraja. Jako dobar meč i za nas i za njih".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC