• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA sprema kaznu za Fejenord i Ljajića

Autor mondo.rs

Evropska fudbalska unija pokrenula je disciplinski postupak protiv Fejenorda, optužujući navijače kluba za rasističko ponašanje na utakmici sa Romom, a takođe pokrenut je i postupak protiv fudbalera italijanske ekipe Adema Ljajića.

Srpski fudbaler optužen je za "provociranje navijača" Fejenordaprilikom proslave postignutog gola na utakmici Lige Evropa saholandskim timom.

U saopštenju Uefe navodi se da se Fejenord tereti za lošu organizaciju meča i ubacivanje pirotehničkih sredstava na teren, kao i da se postupak vodi protiv Rome, čiji su igrači kasnili na početak utakmice. 

Prvi incident na meču šesnaestine finala Lige Evropa izmeđuFejenorda i Rome, odigranog u četvrtak, desio se u 39. minutu, kada sunavijači holandskog kluba gađali fudbalera "vučice", Žervinja,velikom gumenom bananom.

Tu nije bio kraj incidentima. Srpski internacionalac, Ljajić, doveo je Romu do prednosti u 45. minutu, a gol je proslavio trkom ka navijačima Fejenorda, koji su ga zasuli petardama. 

Treći incident dogodio se 54. minutu, kada je igrač domaće ekipeMičel te Verde dobio crveni karton, a nezadovoljna publika Fejenordaje ponovo počela da ubacuje petarde na teren, kao i veliki brojoštrih predmeta.

Utakmica je zbog problema sa navijačima na stadionu na 15 minutaprekinuta u drugom poluvremenu.

Policija u Roterdamu uhapsila je 42 osobe pre i posle utakmice Fejenorda i Rome, koja je završena pobedom italijanskog tima od 2:1. 

Navijači Fejenorda su 19. februara pre početka prve utakmice pravilinerede u Rimu i strahovalo se da će pristalice Rome isto učiniti uRoterdamu, ali u gradu nije bilo većih incidenata.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC