• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Partizane, moraš jasno i glasno!

Autor mondo.rs

Još jedno saopštenje iz Zvezde…

 ZVEZDA: Partizane, moraš jasno i glasno! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Upravni odbor FK Crvena zvezda održao je u ponedeljak sednicu na kojoj se, između ostalog, pričalo i o izjavi potpredsednika FK Partizan Milorada Vučelića, da "neki klubovi u Superligi igraju "prijateljske utakmice", i da na tok takmičenja utiču "vanfudbalske sile", 

Iz Ljutice Bogdana pozvali su čelnike "parnog valjka" da budu konkretni i direktno kažu ko se bavi nečasnim radnjama u srpskom fudbalu.

Saopštenje Zvezde prenosimo u celosti:

"Povodom izjave potpredsednika FK Partizan Milorada Vučelića u kojoj se pominju neke 'prijateljske utakmice' i 'vanfudbalske sile', FK Crvena zvezda poziva sve fudbalske radnike da o pomenutim 'prijateljskim utakmicama' i 'vanfudbalskim silama' govore jasno i glasno, da argumentovano potkrepe svoje tvrdnje, kako bismo se svi zajedno borili protiv eventualnih negativnosti u srpskom fudbalu.


Bez argumenata i uz teorije zavere, takve tvrdnje samo štete srpskom fudbalu, dovode u zabludu i unose zlu krv kako među klubove, tako i među obične navijače. Iskreno se nadamo se da će ovakvu vrstu odgovornosti ubuduće iskazivati svi fudbalski radnici.

FK Crvena zvezda je u poslednjih šest-sedam godina često ukazivala na brojne negativnosti koje su se dešavale u srpskom fudbalu, a koje su za direktnu posledicu imale konačan ishod u domaćem šampionatu. Iskreno se nadamo da je to nesportsko vreme daleko iza nas.

Koristimo ovu priliku da pozovemo FSS i sudijsku organizaciju da na pošten i odgovoran način analiziraju i sankcionišu rad sudija, posebno greške koje smo videli u prvom kolu kada je FK Voždovac drastično oštećen na stadionu Partizana.

Nadamo se da će organi FSS svojim odgovornim radom doprineti da se vrati poverenje javnosti u srpski fudbal i suzbiju sve eventualne špekulacije."

Saopštenje je potpisao predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC