• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zvezda je nebitna, Partizan se pita"

Autor mondo.rs

Branko Ilić smatra da je i dalje sve u rukama Partizana i da će igra "parnog valjka" uskoro biti na nivou kluba.

 "Zvezda je nebitna, Partizan se pita" Izvor: MN PRESS

Alpski bedem čuva gol Partizana ovog proleća. Branku Iliću, već pola godine standardnom štoperu "parnog valjka", ove zime priključio se Gregor Balažic.

Slovenački tandem debi u zadnjoj liniji imao je protiv Radničkog iz Niša. Za razliku od prethodne utakmice, Partizan je protiv Meraklija uspeo da sačuva gol.

Taj segment igre je popravljen.

Reprezentativac "zmajčeka" Branko Ilić svestan je da Partizanu nije dobro krenulo u Superligi, ali ističe da svi rade na popravljanju ispoljenih slabosti.

"Radimo na tome na treninzima, idemo u subotu u Novi Sad da dobijemo Donji Srem. Znamo da Partizan uvek mora da pobeđuje, a kako smo kiksnuli u prva dva prolećna kola, sad je pred nama obaveza više. Doduše, i dalje je sve u našim rukama, ukoliko dobijemo naredni meč bio bi to vetar u leđa ovom timu", kaže Branko Ilić.

Crvena zvezda nije prepolovila zaostatak u odnosu na Partizan, ali ga je smanjila. Prednost stečena u prvom delu sezone počela je polako da se topi...

"Mislim da je Crvena zvezda nebitna. Uveren sam da i dalje sve zavisi od nas, pošto imamo četiri boda više i ne smemo da razmišljamo ni o čemu drugom osim o tome kako da pobeđujemo u nizu. Opet, nekad i nije dobro razmišljati o tome da imamo prednost, jer to može da nas zavara. Sad ovdašnje prvenstvo nije kao nekad, kad su Partizan i Crvena zvezda već u ovoj fazi imali po 20 bodova više od trećeplasiranog.  Takmičenje je ujednačeno, tu su Vojvodina, Čukarički, svaka utakmica je napete, neizvesna i za svaki bod moraš da se pomučiš. Moramo da se dokazujemo", rekao je Ilić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC