• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benitez: Liga šampiona je lakša od Premijer lige

Menadžer Liverpula Rafa Benitez smatra da je Liga šampiona mnogo lakše takmičenje od engleske Premijer lige, preneli su italijanski mediji.

 Benitez: Liga šampiona je lakša od Premijer lige Izvor: MONDO

"Za nas je mnogo lakše igrati u Evropi jer se koncentrišete samo na dve utakmice. U Engleskoj je situacija drugačija jer imate najmanje tri jako snažna tima, a i ostale utakmice su vrlo tvrde i teške", rekao je španski stručnjak nakon trijumfa Redsa protiv Intera u Milanu (0:1), kojim je njegov tim izborio plasman medju osam najboljih ekipa Evrope.

Prema njegovim rečima, takmičenja u Engleskoj i Evropi se razlikuju i po tome što Premijer liga traje punih devet meseci.

Njegov kolega sa klupe Intera Roberto Manćini najavio je povlačenje na kraju sezone, pa je na konferenciji u Milanu postavljeno pitanje o mogućnosti Benitezovog preuzimanja italijanskog šampiona, na šta se Španac samo nasmejao.

"Srećan sam u Liverpulu. Imamo bolji tim nego prošle sezone i želimo da osvojimo Ligu šampiona. I to ne samo ovaj put, već svake godine", dodao je Benitez, ne želeći da komentariše eventualnog protivnika u četvrtfinalu, gde su Čelsi, Mančester junajted, Arsenal, Šalke, Fenerbahče, Barselona i Roma.

"Sačekajmo žreb u petak. Voleo bih da igramo finale u Moskvi, ali da nam protivnik bude neka inostrana ekipa", izjavio je zadovoljni španski trener.

Liverpul trenutno u Engleskoj sa gradskim rivalom Evertonom deli četvrto mesto na tabeli, koje naredne sezone vodi u kvalifikacije za elitno takmičenje.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC