• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Jović: Oslabljen Partizan - naša šansa

Autor mondo.rs

U Crvenoj zvezdi samopouzdanje posle dve vezane pobede je naglo poraslo, a to potvrđuju reči i dela mladog Luke Jovića.

  Luka Jović: Oslabljen Partizan - naša šansa Izvor: MN PRESS

Luka Jović bio je strelac trećeg gola za Crvenu zvezdu u pobedi protiv Vojvodine 3:0, u 18, kolu Superlige. Talentovani fudbaler crveno-belih na taj način prekinuo je posta koji je trajao više od devet meseci.

Jović je protiv Voše postigao tek drugi prvenstveni pogodak, a zanimljivo da je prvi, kada je postao najmlađi strelac u istoriji kluba iz Ljutice Bogdana, takođe dao Novosađanima na svom debiju.

Mladog fudbalera raduju sve bolje igre i veruje da će Zvezda iskoristiti činjenicu da je Partizan oslabljen u odnosu na jesenji deo šampionata.

"Igramo bolje, i možda se i ponavljamo, ali jedan od glavnih razloga je taj što smo pripreme odradili zajedno. To se pokazuje i na terenu, postižemo više golova i definitivno pokazujemo bolju igru. Naš večiti rival je u sezonu ušao oslabljen, i mi tražimo svoju šansu da to iskoristimo. Ako je dočekamo, sigurno ćemo je iskoristiti", rekao je Jović za sajt kluba.

Zvezda je druga na tabeli Super lige sa 39 bodova, četiri manje od prvoplasiranog Partizana.

Crno-beli su prolećni deo šampionata počeli sa šest bodova prednosti u odnosu na Zvezdu, ali su u prva dva kola odigrali nerešeno sa Voždovcem i Radničkim iz Niša, tako da ta prednost sada iznosi četiri boda.

I izabranici Nenada Lalatovića su prolećni deo Super lige počeli remijem sa niškim Radničkim, ali su potom vezali dve pobede.

"Rezultat jeste ubedljiv, ali utakmica je bila jako teška. Pre svega u trkačkom smislu, mnogo smo pretrčali, a ni fudbaleri Vojvodine nisu zaostajali, naprotiv, terali su nas da budemo agresivni i pokretljivi. Nakon našeg prvog gola, imali su veći posed lopte i svaka 'ničija' je pripala njima, to nam je svakako remetilo igru. U drugom poluvremenu smo preuzeli konce igre u svoje ruke, i uspešno smo priveli utakmicu kraju", kazao je Jović.

Post je konačno prekinut. Vojvodina je još jednom imala priliku da se uveri u veliki potencijal Jovića.

"Tako se namestilo, da baš protiv Vojvodine budem efikasan. Nije mi bitan protivnik, uvek želim da tresem mrežu. Mnogo mi znači ovaj gol, ni posle utakmice nisam mogao da opišem koliko mi znači, ne mogu ni sada. Katai mi je poslao fenomenalnu loptu, i uspeo sam da pogodim bliži ugao, kako sam i želeo", naveo je Jović.

Crvena zvezda u narednom, 19. kolu Super lige Srbije igra protiv Spartaka u Subotici.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC