• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savićević: Nisam video Terzića u Crnoj Gori

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević izjavio je da nije upoznat da je Zvezdan Terzić u njihovoj državi.

 Savićević: Nisam video Terzića u Crnoj Gori Izvor: MONDO

On je dodao i da bi najbolje rešenje za prvog čoveka FSS bio Milovan Đorić.

"Nisam nigde video Zvezdana Terzića u poslednje vreme, niti sam najbolje upoznat sa dešavanjima u srpskom fudbalu. Otkako sam se vratio u Podgoricu izgubio sam naviku da čitam srpsku štampu, to učinim tek ponekad, tako da stvarno ne bih mogao da se upuštam u detaljniju analizu svega onoga što se događa. S druge strane, nikoga nisam hteo da zovem, pošto ljudi zbog postojeće situacije izbegavaju da komuniciraju preko telefona", izjavio je za "Press" Dejan Savićević.

On je istakao da gotovo uopšte ne prati situaciju u srpskom fudbalu, ali da bi na čelo FSS trebalo da dođe iskusni stručnjak sa znanjem i političkom podršakom.

"Nemam pojma ima li i ko su zainteresovani, ali moj je stav da će na kraju da pobedi kandidat koji, pored kvalitetne fudbalske biografije, poseduje i jaku političku podršku. Zbog toga Milovana Đorića vidim kao glavnog favorita, jer upravo on zadovoljava dva pomenuta kriterijuma. Dakle, ko bude s Đorom, taj prolazi. I veoma je važno napomenuti da Bata Đora odavno ima veliki uticaj na biračko telo u istočnoj i zapadnoj Srbiji, što može da bude od presudnog značaja", istakao je bivši as Zvezde.

Popularni Dejo osvrnuo se i na hapšenje bivših funkcionera Zvezde Dragana Džajića, Vladimira Cvetskovića i Miše Marinkovića.

"Stvarno mi nije jasno kome je bilo potrebno onako spektakularno hapšenje, sa lisicama na rukama. Imali su tretman kao da su pucali i ubili nekoga. U pitanju su legende Crvene zvezde koje tako nešto apsolutno nisu zaslužile. Da im je uručen poziv za saslušanje oni bi se sigurno uredno javili i omogućili policiji da radi svoj posao, a ne onako", dodao je Savićević.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC