• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: PSŽ nije hteo da igra!

Autor mondo.rs

Portugalcu je posle eliminacije iz Lige šampiona posebno zasmetalo to što je Pari Sen Žermen vršio "destrukciju igre" posle drugog gola!?

Mnogi će reći - izgubio je Murinjo, pobedio je fudbal!

Čelsi ni ove godine neće pod vođstvom "Specijalnog" osvojiti Ligu šampiona. Vodio je do "ušatog" pehara Porto i Inter, ali će London morati još da sačeka na njegov trofej.

Ove godine, to čekanje produžili su David Luiz i Tijago Silva.

U trenutku vođstva ponovo defanzivnog Čelsija 2:1, Brazilac je skočio iznad Džona Terija i u 114. minutu postavio konačnih 2:2. Nerešeno, za PSŽ!

Parižani su se plasirali u četvrtfinale Lige šampiona, a Murinjo se posle utakmice trudio da bude miran na konferenciji:

"Oni (PSŽ) imaju razlog da slave. Rekao sam svom timu da nije stvar u tome da posle loše utakmice rušim table i vrata. Vreme je da budemo mirni i da analiziramo sve, kao prava ekipa", rekao je Portugalac.

Potom je ipak "osuo paljbu", optuživši rivala za "ubijanje" igre, koliko god te reči zvučale nelogično dok izlaze iz usta Žozea Murinja.

"Bili su agresivni, što mi na kontinentu zovemo i 'pametni' u igri. U Engleskoj, to se ne zove 'pameću'. Uradili su šta su uradili, a posle njihovog drugog gola više nije bilo igre. Samo su simulirali povrede i potpuno zaustavili utakmicu. Evropski timovi su spremniji od engleskih za tu, drugu, mentalnu stranu igre. Neću je nazvati 'prljavom', već samo 'drugom' stranom", paradoksalno je podvukao menadžer koji je "doktorirao" defanzivnu igru.

Potom se još jednom osvnuo na igru ekipe.

"Naš nastup nije bio dovoljno dobar. Protivnik je bio snažniji od nas i bolje se nosio sa pritiskom utakmice. To što su ostali sa desetoricom na terenu prenelo je pritisak i imperativ pobede na nas. Nisu imali šta da izgube", podvukao je Murinjo.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC