• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Imaju kratko pamćenje!

Autor mondo.rs

Menadžer Čelsija odgovorio je legendama Liverpula na kritike oko ponašanja "plavaca" prilikom eliminacije iz Lige šampiona.

Džejmi Karager i Grejem Sunes, nekadašnji asovi Liverpula, sada TV komentatori, kritikovali su fudbalere Čelsija zbog vršenja pritiska na glavnog sudiju, simuliranja povreda i provociranja protivničkih igrača, gde je izdvojen Dijego Košta, tokom revanš susreta osmine finala Lige šampiona protiv Pari sen Žermena (2:2).

Oni su takvo ponašanje nazvali sramotnim, a Karager dodao da se Žoze Murinjo, kao njihov trener, verovatno uopšte nije potresao oko svega toga.

Menadžer Čelsija sačekao je konferenciju za novinare pred utakmicu Premijer lige protiv Sautemptona, pa "raspalio" iz svih oružja.

"Svet je velika misterija. Možda zbog ishrane i kvaliteta namirnica koje jedemo, ali činjenica je da nam pamćenje slabi", počeo je Murinjo.

"Recimo, Džejmi Karager je završio karijeru pre dve godine i za to vreme je zaboravio sve što je radio na terenu. Gospodin Sunes ne igra već dugo, ali ja sam bio trener Benfike malo posle njega, pa sam saznao o njemu mnogo toga. Ali, pošto sam vaspitan kako sam vaspitan, ne samo u sportu nego i u životu, samo ću se nasmejati na sve to. Zavist je najveće priznanje koje senke mogu da odaju čoveku".

Murinjo je u odbranu svojih igrača naveo da je ove sezone u Premijer ligi samo jednom vođen postupak protiv njih i da troškove svih disciplinskih kazni izrečenih klubu snose sami igrači.

"Za osam ili devet meseci takmičenja, kažnjeni smo samo jednom. I platili smo šta je trebalo. Vrlo je prosto. Raspitajte se u kancelariji lige koliko puta su vođeni postupci protiv drugih timova", obratio se Portugalac novinarima.

On je dodao da je odmah po završetku revanš utakmice na Stamford Bridžu krenuo ka svlačionicama, gde je, jednom po jednom, čestitao svakom igraču i članu stručnog štaba Pari sen Žermena plasman u četvrtfinale.

"Tako se mi ponašamo posle poraza. To je primer koji uvek dajem svojim igračima".

Prema rečima Žozea Murinja, ako Čelsi završi sezonu osvajanjem Premijer lige i Liga kupa, biće to "fantastična sezona".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC