• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćurković: Baš nas briga šta Šuker radi privatno

Autor mondo.rs

Potpredsednik FSS istakao da ga baš briga šta Davor Šuker radi privatno i da to neće uticati na odluku Srbije da ga podrži na izborima za Izvršni komitet UEFA.

 Ćurković: Baš nas briga šta Šuker radi privatno Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Fudbalski savez Srbije dao je podršku predsedniku Hrvatskog fudbalskog saveza Davoru Šukeru za kandidaturu za članstvo u Izvršnom odboru UEFA.

Predsednik Koalicije udruženja izbeglica u Srbiji Miodrag Linta hitno je reagovao nakon toga i zatražio od Fudbalskog saveza Srbije da preispita svoju odluku zbog ranijih Šukerovih proustaških izjava.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić pozvao je Miodraga Lintu da dostavi dokaze svoje tvrdnje kako bi čelnici srpske "kuće fudbala" preispitali odluku koju su doneli, dok je potrpredsednik FSS Ivan Ćurković izjavio da ga ne zanima šta Šuker radi privatno i da mu neće uskratiti podršku za članstvo u Izvršnom odboru UEFA.

"Recite tom gospodinu Linti da politika nema veze sa sportom. I da negde ima veze, kod nas u Srbiji nema. Mi u Fudbalskom savezu Srbije se družimo sa predstavnicima saveza i olimpijskih komiteta iz celog regiona i logično je da se podržavamo. Sve su to naši prijatelji i poslovni partneri i ne zanima nas šta ko privatno radi", izjavio je za "Naše novine" Ćurković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC