• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Jović: Lakše mi je kada sam starter

Autor mondo.rs

Mladi napadač Crvene zvezde bio je među najboljima u pobedi protiv Spartaka.

U poslednje dve utakmice Luka Jović je postigao dva gola, protiv Vojvodine i Spartaka.

Ove subote u Subotici mladi napadač crveno-belih bio je među najzaslužnijima za pobedu svog tima, pošto je iznudio penal za 2:0, a onda se u drugom poluvremenu upisao u strelce za konačnih 3:1.

U izjavi za klupski sajt posle meča, 17-godišnji Jović je otkrio u čemu je razlog boljih partija nego u prvom delu sezone, kada nije uspeo da zatrese protivničku mrežu.

"Mnogo mi je lakše kada znam da ću na terenu provesti 45 ili 60 minuta, nego kada sam igrao u drugom poluvremenu u trenucima kada se utakmica lomi. Imam dosta više samopouzdanja nakon što sam probio led i sada mi je neuporedivo lakše", rekao je mladi napadač.

Crveno-beli su se posle 0:0 u Nišu na premijeri drugog dela sezone raspucali i u naredne tri utakmice postigli devet golova (po tri u svakom meču). Dobra forma raduje Jovića, koji ima svoj cilj kada je u pitanju broj golove koji bi voleo da piše kraj njegovog imena na kraju sezone.

"Pre početka polusezone izjavio sam da bih voleo da postignem pet ili šest golova i mislim da to mogu i da ostvarim, a ukoliko se ukaže prilika da mi skor bude i veći, sigurno ću je iskoristiti", poručio je i dodao:

"Osvojili smo tri boda na veoma teškom gostovanju, pružili smo dobru igru i sa velikim ambicijama očekujemo naredni meč protiv Napretka iz Kruševca na našem stadionu".


Sva tri gola u Subotici postigli su izdanci Zvezdine omladinske škole. Prvo se u strelce upisao Darko Lazić, zatim Mihailo Ristić i na kraju Luka Jović.

Ristić je pogodio iz penala, a mladi vezista od početka sezone na pravi način opravdava svaki minut na terenu koji mu poveri trener Lalatović.

"I pre nego što sam namestio loptu na belu tačku, znao sam gde ću da šutiram. Nisam imao tremu, bio sam koncentrisan samo na to da moram da zatresem mrežu", rekao je Ristić za klupski sajt i osvrnuo se na utakmicu:

"Utakmica je bila teška, iako je teren donekle bio i bolji od onog kakav smo očekivali. Nismo smeli da dozvolimo sebi da kod 2:0 primimo gol, već smo morali da rešimo susret u našu korist već u prvom polurvemenu. U nastavku, Luka je rešo pitanje pobednika i zbog toga sam posebno srećan".

"O ovome smo sanjali dok smo igrali za omladinsku školu i Luka i ja, i zato mi je posebno drago što je penal napravljen nad njim", istakao je perspektivni vezista.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC