• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Firma terala "Džimija": Savest mi je mirna

Autor mondo.rs

Ni 1:7 u dva meča sa Crvenom zvezdom i Jagodinom nisu uzbudili previše trenera Vojvodine, ali navijače jesu...

Šta misle o vezanim porazima Vojvodine od Crvene zvezde i Jagodine ukupnim rezultatom 1:7, navijači Vojvodine pokazali su kada su počeli da "teraju" trenera Zorana "Džimija" Marića.

Međutim, stručnjak koji je sezonu počeo osvajanjem 25 bodova u deset kola, pa nastavio osvajanjem osam bodova u devet kola, ne potresa se previše.

Posle najubedljivijeg poraza Vojvodine na "Karađorđu" od osnivanja Superlige Srbije (1:4), Marić je rekao:

"Nastojim da me to ne dotiče, sasvest mi je mirna. Svoj posao radim najbolje što znam i s kadrom koji imam na raspolaganju, a koji čine uglavnom mladi igrači još nespremni za superligaška iskustva. Upozoravao sam da bi ovako nešto moglo da nas snađe, ali se niko nije osvrtao na to", prebacio je Marić lopticu u polje Uprave kluba, koja je zimus prodala nekoliko važnih igrača.

Povezane vesti

Ove zime Voša je ostala bez Lazara Veselinovića, koji je imao osam golova i osam asistencija jesenas. Otišao je i kapiten Marko Poletanović, koji ti je prepustio traku posle gola i četiri asistencije. Nije tu više ni Enver Alivodić, strelac tri gola, uz jednu asistenciju u prvom delu sezone.

U prvom prolećnom kolu, Vojvodina je odigrala 0:0 protiv OFK Beograda u gostima, pobedila Mladost kod kuće 2:1 i onda doživela dva teška poraza, 3:0 u Beogradu od Crvene zvezde i 1:4 u Novom Sadu od Jagodine, koja ni petu godinu zaredom nije poražena na "Karađorđu".

"Podbacili smo u svim segmentima igre. Naši mladi igrači nisu se snašli u trenucima kada je rezultat bio negativan. Nisu imali strpljenja, krenuli su grlom u jagode, pa je zasluženi poraz bio neizbežan", rekao je Marić za "Sportski žurnal".

Vojvodina je igrala u sastavu: Kordić, Vasilić, Pekarić, Babić, Nastić, Tumbasević, Makarić, Luković, Ivanić, Gaćinović, Stojanović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC