• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović odgovorio Nikoliću: A Voždovac?

Autor mondo.rs

"Grešile su sudije i u njihovim i u našim mečevima, ali i sudije su ljudi", nadovezao se trener Crvene zvezde na izjavu kolege sa Partizanove klupe, koji kaže da su "neki nervozni jer je Partizan prvi".

 Lalatović odgovorio Nikoliću: A Voždovac? Izvor: Mondo/ Goran Sivački

Izvor: Mondo/ Goran Sivački

U najavi utakmice sa Radom, trener Partizana Marko Nikolić istakao je da ne vidi razlog zbog kojeg plasman njegovog tima na vodećem mestu tabele "nekoga" čini nervoznim.

Jasno je da je trener crno-belih mislio na ljude iz Crvene zvezde.

Dan posle njegove izjave, tokom meča sa "građevinarima", i navijači Partizana "prozvali" su "večitog rivala" zbog nedosuđenog ofsajda kod vodećeg gola u pobedi nad Vojvodinom.

Za komentar svega toga upitan je Nenad Lalatović, trener crveno-belih, koji je u nedelju ujutru na "Marakani" gledao derbi Omladinske lige Srbije.

"Ja bih se nadovezao na utakmicu protiv Voždovca, koju je trebalo da izgube", udario je Lalatović "kontru" u razgovoru sa novinarima.

"Pogledajte samo teći gol koji su dali Voždovcu, to je sramota. Izgubili bi utakmicu da im sudija nije pomogao... Jednostavno, sudije greše. Njima je sudija pogrešio u prvoj utakmici (prolećnog dela sezone, prim.aut), nama je sudija pogrešio u Kruševcu - nije nam svirao čist penal, u Kragujevcu - isključio nam je igrača, njima je sudija pomogao protiv Voždovca, a trebalo je da izgube utakmicu... I kod nas je sudija pogrešio, bio je ofsajd kod prvog gola (protiv Vojvodine, prim.aut), ali sudije su ljudi i prave greške. Jednostavno, ne bih to mnogo komentarisao, grešili su i u njihovim i u našim utakmicama. Trebalo je da izgube prvo kolo i, ako su realni, priznaće da im je poklonjen čist gol protiv Voždovca, jer je bio faul".

Šef struke crveno-belih govorio je potom o izadnju njegovog tima u Subotici, gde je savladan Spartak.

"Ima još mnogo da se igra"


Po povratku sa zimske pauze razlika među "večitima" bila je šest bodova u korist Partizana. Sada je četiri, a Lalatović veruje da će se do kraja sezone još menjati.

"Ima još mnogo da se igra. I jedni i drugi imaćemo još teških utakmica. Sigurno će biti još kikseva i kako prvenstvo bude odmicalo, sigurno će biti sve interesantnije".

"Prvih pola sata je bilo fenomenalno, a u drugom smo odigrali rutinski. Mogu da budem zadovoljan sa prvih 30 minuta i zadnjih 30", ponovio je Lalatović ono što je pričao i odmah posle meča.

Zvezda je slavila 3:1, ali je rezultat mogao da bude i drugačiji da je Petar Orlandić u finišu prvog poluvremena iskoristio šansu za 3:0. Umesto toga, odmah posle njegovog promašaja u situaciji "jedan na jedan" sa golmanom, usledio je pogodak Spartaka.

"Orlandić je dobro ušao u šansu, lepo se kretao, ali mu je lopta došla na slabiju nogu i golman mu je dobro ušao u šut... On je tek došao, nije prošao sa nama kompletne pripreme, ali je pokazao da će biti pojačanje za Crvenu zvezdu. Treba mu samo dati vreme da se prilagodi", stao je trener u odbranu korpulentnog napadača.

Sva tri pogotka u Subotici za crveno-bele su postigli igrači ponikli u Omladinskoj školi - Darko Lazić, Mihailo Ristić i Luka Jović.

"Od kada sam došao forsiram Zvezdinu decu i dajem im šansu kloliko god mogu. Iskoristili su poverenje i raduje me što ulaze u formu. Siguran sam da će naredne sezone biti nosioci igre", veruje Zvezdin trener.

Lalatović je u nedelju pratio omladinski derbi i na delu mogao da vidi još nekoliko talentovanih igrača Crvene zvezde.

"Ima par interesantnih igrača koje ćemo priključiti prvom timu, ali ne bih o imenima. Odigrali su danas korektnu utakmicu, mada, ako jure prvo mesto onda mora to bolje", upozorio je "šef" prvotimaca.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC