• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stranac seda na klupu Vojvodine?

Autor mondo.rs

Upravni odbor kluba zahvalio je Zoranu Džimiju Mariću na saradnji i najavio da će brzo saopštiti ime novog šefa struke "lala".

 Stranac seda na klupu Vojvodine? Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Fudbalska jesen počela je za Novosađane kao u snu, ali "proleće" nije krenulo kako su u na "Karađorđu" planirali. Kao što obično biva, ceh je platio trener.

Čelnici Vojvodine čuli su zahtev navijača i posle serije loših rezultata u nedelju otpustili trenera Zorana Marića. Samo jedna pobeda u nastavku sezone, uz dva ubedljiva poraza (0:3 Zvezda, 1:4 Jagodina) uključili su alarm u SC Vujadin Boškov.

Ko će ga isključiti?

"Upravni odbor će vrlo brzo pronaći novog trenera, a do njegovog izbora asistenti u stručnom štabu će nastaviti da vode treninge. U igri su dva domaća i dva strana trenera", saopštio je novosadski superligaš.

Fudbalerima je odluka o smeni trenera saopštenja na treningu u ponedeljak ujutro. Sudeći prema najavi iz Veternika, brzo će ih preuzeti novi šef i povesti u nastavak borbe za plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

"Lale" trenutno zauzimaju četvrto mesto na tabeli, a u međunarodno takmičenje otići će tri prvoplasirana tima, uključujući i osvajača Kupa. Za sada je na trećem mestu Čukarički, sa tri boda više od Vojvodine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC