• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ništa od stranca: Voša veruje Zagorčiću

Autor mondo.rs

Rukovodstvo Vojvodine povuklo očekivan potez i opet angažovalo Zlatomira Zagorčića za šefa struke.

 Ništa od stranca: Voša veruje Zagorčiću Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Gde je stao Zoran Džimi Marić, nastaviće Zlatomir Zagorčić.

Nekadašnji trener Vojvodine ponovo je seo na klupu tog kluba, tri i po godine nakon što je sa nje sklonjen, iako su "lale" u tom trenutku bile prvoplasirani tim na tabeli.

Nekadašnji "A" reprezentativac Bugarske vodiće trening Novosađana već u ponedeljak popodne, što je potvrdio i u razgovoru sa novinarima.

"Brzo smo se dogovorili o budućoj saradnji i prepodne sam sporazumno raskinuo ugovor s Donjim Sremom. Iako još nismo precizirali sve stvari, mislim da ću danas (ponedeljak) voditi trening u FC Vujadin Boškov, a ono što je sigurno je da će mi i dalje asistent biti Zoltan Sabo. O ostalim članovima stručnog štaba moći ćemo da razgovaramo već za koji dan", izjavio je Zagorčić, a preneo novosadski "Dnevnik".

Iako je upitan i za prethodni, neprijatni rastanak sa "Starom damom", mladi trener (1971. godište) nije hteo da o tome govori.

"Ne osvrćem se unazad i gledam isključivo prema budućnosti. Jedino o čemu u ovom trenutku ramišljam je da Vojvodina igra dobro i pravi rezultate", dodao je šef struke, koji će ponovo debitovati na klupi u subotu, na gostovanju Radničkom u Nišu.

Zagorčić je rođen u Novom Sadu i fudbalski odrastao u istoimenom klubu. Igračka karijera vodila ga je i u Bugarsku, Tursku i Švajcarsku, trenerskim poslom bavi se od 2006, kada je u Liteksu seo na klupu kao pomoćnik Ljupka Petrovića.

Vojvodinu je u prethodnom navratu vodio tri meseca, a do današnjeg povratka u FC Vujadin Boškov radio je u Liteksu i Donjem Sremu.

Pod njegovim vođstovm, Vojvodina će pokušati da ostvari težak zadatak i plasira se u kvalifikacije za Ligu Evrope. Najveći rival za to biće joj Čukarički, koji je trenutno trećeplasirani, sa tri boda više od "lala".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC