• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan nije izdržao, maestralni Anderson!

Autor mondo.rs

Fiorentina preokrenula rezultat u poslednjih sedam minuta, peta uzastopna pobeda Lacija.

Milan je do 83. minuta imao "u džepu" pobedu za proboj na sedmo mesto, ispred gradskog rivala Intera, ali je doživeo poraz posle koga ostaje u sredini tabele, sa vrlo malo nade da će sledeće sezone igrati makar u Ligi Evrope.

Umorna od meča Lige Evrope protiv Rome, Fiorentina se mučila na kišom natopljenom terenu, međutim nije prestala da se bori i trud joj se na kraju isplatio - 2:1!

Kreator preokreta bio je iskusni Španac Hoakin, koji je centrirao Gonzalu Rodrigezu za izjednačenje, a potom u 89. minutu i sam glavom zakucao loptu u mrežu, na odličan centaršut Paskvala sa levog krila.

Fiorentina je najbolje šanse tokom cele utakmice imala posle prodora, ili iz prekida na bočnim pozicijama, a tako je došla i do bodova, koji je ostavljaju u vrhu.

"Rosoneri" su imali svoje šanse, posebno pri rezultatu 0:0, a jednu su konačno iskoristili u 56. minutu, kada je Bonaventura sa 20 metara tukao snažno i neprecizno, ali je Matija Destro umešno postavio nogu i skrenuo loptu u gol - 0:1.

Lacio je u gostima protiv Torina ostvario petu pobedu zaredom u Seriji A i izdvojio se na trećem mestu, sa tri boda više od Napolija i samo jednim manje od drugoplasirane Rome, koja u poslednjem meču 27. kola dočekuje Sampdoriju.

Sjajni Felipe Anderson postigao je oba gola, u 71. i 78. minutu, čime je nagovestio da će nastaviti tamo gde ga je sredinom januara prekinula povreda kolena.

Brazilski "vezista" tokom decembra i početkom januara je na pet ligaških utakmica postigao isto toliko pogodaka i obično to radio na zaista efektan način...

Dušan Basta odigrao je svih 90 minuta za "bjankoseleste" i dobio žuti karton.

REZULTATI 27. KOLA:

Fiorentina - Milan 2:1 (0:0)
/Rodrigez 83, Hoakin 89 - Destro 56/

Torino - Lacio 0:2 (0:0)
/Anderson 71, 78/

Roma - Sampdorija 21.00

odigrano u nedelju:

Inter - Ćezena 1:1
Verona - Napoli 2:0
Sasuolo - Parma 4:1
Atalanta - Udineze 0:0
Đenova - Kjevo 0:2

u subotu:

Kaljari - Empoli 1:1
Palermo - Juventus 0:1

TABELA: Juventus 64, Roma (-1) 50, Lacio 49, Napoli 46, Fiorentina 45, Sampdorija (-1) 42, Inter 37, Đenova (-1) 37, Torino 36, Milan 35, Palermo 35, Udineze (-1) 32, Sasuolo 32, Verona 32, Empoli 30, Kjevo 29, Atalanta 25, Kaljari 21, Ćezena 21, Parma (-2) 9.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC