• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grbić se plaši međudržavnog incidenta

Autor mondo.rs

Petar Grbić posle utakmice sa Jagodinom pričao o proslavi prvog gola.

  Grbić se plaši međudržavnog incidenta Izvor: MN PRESS

Partizan je pobedio Jagodinu sa 3:0 u prvom meču polufinala Kupa Srbije. Petar Grbić je postigao prvi gol, koji je proslavio tako što je na desnu nogu obuo još jednu levu kopačku, odgovorivši tako na izjavu premijera Aleksandra Vučića da neki igrači Partizana imaju dve leve noge.

"To je nešto između mene i mojih drugova, nešto o čemu smo pričali u svlačionici i dogovorili se tako", rekao je Grbić novinarima posle utakmice.

Crnogorski internacionalac nije želeo da odgovori na pitanje da li je postojao dogovor da se tako proslavi gol ako ga postigne bilo ko od igrača Partizana. 

"Ja sam rekao da ću se tako radovati ako postignem gol, tako sam proslavio i to je to. Bolje da pričamo o utakmici, pobedili smo sa 3:0", rekao je Grbić.

Vučić se putem Tvitera izvinio Grbiću i igračima Partizana, ocenivši da ga je ovaj prvotimac "na duhovit način" "pobedio".

"Hvala na tome i to je sve što mogu da kažem", rekao je Grbić, a onda uz osmeh dodao: "Nadam se da ovo neće da izazove neki međudržavni incident".

Grbić je ocenio da je pobeda nad Jagodinom veoma bitna za njegov tim.

"Mislim da smo tokom cele utakmice bili bolji rival i da smo zasluženo pobedili. Ne bih sad da se opuštam i da govorim da je sve gotovo, ali imamo veliku zalihu pred revanš. Srećan sam zbog gola i cele ekipe. Odigrali smo taktički dobru utakmicu i na kraju slavili", rekao je Grbić.

Trener Partizana Marko Nikolić takođe se osvrnuo na zanimljivu proslavu gola svog fudbalera.

"Želim da verujem da je to bio lapsus (premijera), pa je i odgovor bio u sportskom duhu i duhovit. Nema tu nastavka neke priče. Naravno da se ne slažem da imaju dve leve noge i nikad neću moći da se složim sa tim. Važno je da smo mi pobedili", rekao je Nikolić.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC