• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Laser, struja, led i Lunetov savet zvezdašima

Autor mondo.rs

Pogledajte kako izgleda trening Aleksandra Lukovića, koji je prvotimcima Crvene zvezde imao šta da kaže pred meč sa Napretkom.

Aleksandar Luković nalazi se otprilike na pola puta do povratka na teren.

Tačan datum povratka posle povrede Ahilove tetive nikada nije lako, pa ni moguće odrediti, ali deluje da je iza nesuđenog Zvezdinog kapitena i lidera ovog proleća ostalo ono najgore.

To se vidi i po njegovim izjavama, u intervjuu koji je dao za poslednju epizodu serijala Zvezda TV.

Iako ne može da izađe na teren, Luković je dovoljno iskusan da prepozna zbog čega je predstojeća utakmica sa Napretkom posebno opasna i na šta njegovi saigrači moraju da obrate pažnju u pripremi susreta koji počinje u subotu, u 18 časova.

On im je poručio da su utakmice pred pauze, mini raspuste, rastanak zbog odlaska na pripreme reprezentacija, uvek opasne, jer se događa da deo igrača "odluta" mislima na ono što sledi, a ne bude skoncentrisan na ono što se događa u tom trenutku.

Luković je, ipak, istakao da je uveren da će šampion zabeležiti četvrtu uzastopnu pobedu i da će on, dok menja laser, struju, led i teretanu, imati još razloga da bude zadovoljan, pored toga što njegov oporavak teče po planu.

"Psihički sam dobro, jer sam od početka naštelovao glavu na ovu situaciju, da tu ne može ništa da se promeni... Tako je kako je. Iskreno da kažem, mnogo mi olakšava to što sam po ceo dan zauzet, imam terapije ujutru, trening popodne, tako da mi prođe dan brzo", rekao je Luković i dodao:

"Malo trpi porodica, jer nisam kod kuće, ali najvažnije je da ispoštujem proces koji moram i da se što pre vratim na teren".

Luković je zimus, na prvim pripremama od povratka u klub, doživeo jednu od najtežih povreda u sportu, kidanje Ahilove tetive. Za njega je ova sezona završena i pre nego što je počela, ali poručuje da će biti tu na početku naredne.

Uz nekoliko kadrova sa treninga, koji Luković "odradi" svakog dana, pogledajte i kako je izgledao trening ekipe pred Napredak, odnosno kako je na Stadionu "Rajko Mitić" obeležen 80. rođendan legende kluba, Vladice Popovića.

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC