• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Marinović pregovara s Zrinjskim!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Šef struke banjalučkog Borca Vinko Marinović pregovara sa aktuelnim šampionom Bosne i Hercegovine Zrinjskim oko preuzimanja mostarskog tima. "Istina je da je bilo razgovora, ali još sam trener Borca", rekao je Marinović za MONDO.

 MONDO: Marinović pregovara s Zrinjskim! Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Trener "Velikana iz Platonove", koji ovog proljeća nije osjetio gorčinu poraza u Premijer ligi BiH mogao bi da se preseli na klupu mostarskog Zrinjskog, saznaje naš portal.

Nakon što je "plemiće" napustio trener Mišo Krstičević, ekipu je privremeno preuzeo Dalibor Cvitanović i pobjedom nad gradskim rivalom Veležom izborio polufinale Kupa BiH.

Među četiri ekipe najmasovnijeg takmičenja je i Borac, kojeg je Marinović odveo u polufinale protiv favorizovanog Sarajeva, što je očigledno bila najveća preporuka za klupu šampiona BiH.

Pozvali smo Marinovića, ali i potpredsjednika Zrinjskog Danka Šulentu u namjeri da saznamo nešto više.

"Imali smo neke kontakte, ali nije ništa dogovoreno. Još sam trener Borca i za nekih pola sata imaću sastanak s čelnicima banjalučkog kluba", šturo je objasnio šef struke Banjalučana.

ZRILIĆ: MOGUĆ ODLAZAK MARINOVIĆA

Direktor Borca Robert Zrilić potvrdio je za portal Borac-sport da je moguć odlazak Marinovića s klupe crveno-plavih.

"U prethodnih nekoliko dana Marinović je vodio intenzivne pregovore sa Zrinjskim oko preuzimanja brige oko prvog tima. Vinko u 14.30 časova dolazi u prostorije kluba pa ćemo vidjeti tokom popodneva šta će se desiti", rekao je Zrilić.

Ukoliko Marinović napusti mjesto šefa struke, ekipu će do kraja sezone, najvjerovatnije, voditi pomoćni trener Zoran Dragišić.

Na naše pitanje da li je u njegovom razmišljanju o odlasku doprinijela loša finansijska situacija u klubu sa banjalučkog Gradskog stadiona zbog koje su nedavno štrajkovali igrači crveno-plavih, Marinović je odgovorio odrično.

"Situacija jeste teška, ali nije to. Ja sam mlad trener, ali imam velike ambicije", dodao je Marinović očigledno misleći na borbu čelnika Borca za evropsku licencu.

Podsjetimo, prethodne sezone je Borac osigurao plasman u međunarodna takmičenja, ali zbog loših finansija nije mogao da učestvuje u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

I ove sezone Borac može na terenu da izbori plasman, a da na kraju ostane "kratkih rukava" na žalost armije navijača Banjalučana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC