• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tumbaković se vratio, Milinković u trenerci (FOTO)

Autor mondo.rs

Prvi radni dan novog trenera Partizana Zorana Milinkovića u crno-beloj opremi. Ljubiša Tumbaković se obratio igračima u svlačionici.


Nekoliko sati nakon što je zvanično predstavljen u Humskoj kao novi trener prvog tima Partizana, Zoran Milinković je obukao crno-belu opremu i izveo igrače na trening u Sportskom centru "Teleoptik" u Zemunu.

Novinari su ranije obavešteni da igrači i trener neće davati izjave, tako da smo ostali uskraćeni za razmišljanja igrača o promeni trenera. Doduše, možemo da pretpostavimo kakve bi njihove izjave bile, poučeni dosadašnjim iskustvima u sličnim situacijama...

Jedna od glavnih vesti sa poslepodnevnog trenera, osim što je Milinković "debitovao" u novoj ulozi, jeste i to što se u "Zemunelu" pojavio i Ljubiša Tumbaković, potpredsednik kluba zadužen za sportska pitanja.

Zanimljivo, dok je u toku bilo smenjivanje Marka Nikolića sa mesta trenera Partizana, Tumbaković je bio u inostranstvu, a nije ga bilo ni danas na predstavljanju Milinkovića u "Klubu sportista" u Humskoj.

Da li je i Tumbaković bio za ovu promenu na mestu stručnog štaba, valjda ćemo saznati uskoro. Mada, s obzirom na to da je bio danas u "Zemunelu" i da se obratio igračima, može se zaključiti kakav je njegov stav.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC