• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pantić režirao poraz "orlića" na debiju Dodića

Autor mondo.rs

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije poražena u Novom Sadu od Švedske 0:1 u prvom meču Mladena Dodića kao selektora "orlića".

 Pantić režirao poraz "orlića" na debiju Dodića Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Mladen Dodić nije dobro počeo na klupi mlade fudbalske reprezentacije.

U sklopu priprema za Evropsko prvenstvo u Češkoj (od 17. do 30. juna), koje je ujedno i kvalifikaciono za Olimpijske igre u Riju 2016. godine, "orlići" su pred oko 3.000 gledalaca u Novom Sadu izgubili od vršnjaka iz Švedske 0:1 (0:1).

Trenutak odluke dogodio se u 36. minutu, a gol je postignut u situaciji kada ništa na stadionu "Karađorđe" nije nagoveštavalo da će "tri krune" stići do prednosti.

Aleksandra Pantić je kao poslednji igrač srpske odbrane imao nameru da vrati loptu do golmana Dmitrovića, ali je to učinio vrlo loše. Napravio je početničku grešku odigravši slabo prema svom čuvaru mreže. Mihael Isak je izvršio pritisak na odbranu "orlića", stigao je prvi do lopte, lako obišao Dmitrovića i iskoristio iznenadnu priliku.

Šanse su do kraja utakmice imale obe selekcije. Šveđani su pogodili stativu, dok srpski igrači nisu uspevali na sa dva-tri metra da pogode mrežu.

Generalnu probu Srbija će imati protiv Italije 30. marta u Beneventu.
Na kontinentalnom šampionatu "orlići" će igrati u A grupi sa domaćinom Češkom, Nemačkom i Danskom, dok su u B grupi Engleska, Italija, Švedska i Portugalija.

SRBIJA: Dmitrović - Stojković, Lazić, Pantić, Nem. Petrović - Radoja (od 46. min Brašanac), Čaušić, Sl. Srnić, Jojić (od 74. min Đurđević), Čavrić (od 63. min Milunović) - Pešić.

ŠVEDSKA: Karlgren - Johanson, Holman, Bafo, Augustinson - Levicki, Hiljemark, Talili (od 80. min Gustavson) - Tibling (od 89. min Barkrot), Hrgota (od 71. min Klason) - Isak.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC